Logga in

Register| Forgot Password?

Liselotte Erndin | Äääälskar paket!
15221
post-template-default,single,single-post,postid-15221,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Äääälskar paket!

24 Sep Äääälskar paket!

Tjoho och hej!

I dag fick jag paket. Ääääääälskar paket även om jag har beställt det själv. 😉

Och det spelar egentligen inte så stor roll vad som är i – det är liksom själva öppnandet som är det roliga, jö.

Kartong

I just det här paketet var det lite téer, massageolja, massagevantar och annat smått och gott från Vera Lida. Och tänk vad glad man blir när det ligger en liten medskickad lapp ”Tvålarna är en gåva”. Två vackra tvålar som doftar uuuuuuuunderbart – lite indiskt så där.

Tänkte först inte skriva företagsnamnet men vad fanken, trevliga företag man gillar kan gott få beröm. Om inte annat kan jag ju få känna mig som en sån däringa kändisbloggerska som skriver: ”Produkterna kommer från Veda Liva!” (Undrar om jag får en fet check nu???)

I dag har jag i alla fall gått in i en ny fas på reningskuren. Mer frukt, äta lite oftare och fler juicedrinkar. Hungern är nu inget större problem längre men i dag har jag varit förbaskat sötsugen.

Mmmmm… lite choklad. Mmmmm… geléhallon. Mmmmm… en god glass.

Vill ha. Vill svulla. Vill trycka in kanelbulle i käften.

”Ta lite honung!” kan man då få som hurtigt råd. Jo, tjena. Ta det själv. Jag vill inte ha honung. Jag vill ha RAFFINERAT SOCKER – Haha!

Något jag dock inte är sugen på i sötväg är semlor. Är i och för sig sällan sugen på semlor. Har inte fattat grejen med torrbulle proppad med grädde. Men även om jag inte ofta äter dessa bakelser så anser jag att det måste vara någon jäkla ordning på ätandet.

Jag menar – kolla här vad jag såg i dag:

Semlornu

Det är skördefest på Öland den här helgen. Det är det alltid i slutet av september.

Just det. September. SEPTEMBER. SEP-TEM-BER.

Som i första höstmånaden. Den månad man ska plocka äpplen, svamp, plommon och möjligtvis pumpor. När man njuter av skiftningarna på lönnlöven och blir lycklig av att solen värmer ännu så man inte behöver jacka.

 

Men i september ska man inte äta semlor!

Herrejissanes, jag har ju inte ens plockat bort pelargonerna än.

Varför måste allting vara så bråttom??? 

Är ni med mig? Semlor äter man efter jul. Punkt.

Kan vi vara överens om det? 😉

 

Puss i mungipan! ♥

 

 

Liselotte Erndin
lerndin@gmail.com
3 Kommentarer
 • Janne
  Publicerad vid 18:25h, 25 september

  Till hälften kan vi vara överens Liselotte! (Som vanligt alltså)! Det heter INTE semlor!! En semla är bara en vetebulle utan något i!
  Det heter FASTLAGSBULLE! Och det äter man INTE nu!!

 • Eva
  Publicerad vid 08:59h, 29 september

  Nu har jag för första gången följt i dina fotspår och ringt och skjutit upp röntgentiden jag fick på kallelsen. Det är min kropp – och jag bestämmer när det ska undersökas. Jag är så trött på griniga sekreterare och snäsiga sjuksköterskor som tycker jag är krånglig när jag vill byta tid och doktor.
  Jag förstår att de har det pressat, långt ner i näringskedjan som de är, medan läkarna flyter ovanpå, men ändå. Är vården till för oss patienter eller för dom som jobbar där?
  Grrr.
  Luv

  • Liselotte Erndin
   Publicerad vid 10:10h, 29 september

   Bra där!

   Röntgen är någonting som absolut inte ska göras av någon jäkla slentrian! Här röntgas det fanken bara om jag/vi tror att det finns en större förändring – inte annars! Och eftersom det här lymfomet växer så långsamt så finns det ännu färre anledningar att stråla oss i tid och otid. Vi lär ju känna av när/om det är dags!
   Bara stå på dig. Snäsiga människor mår inte bra – det har ingenting med dig att göra. Avsluta med att önska dem en bra dag i stället. Då kanske nästa patient får ett bättre bemötande. 🙂

   På fredag är jag förresten inbjuden till radiologens klinikdag. Där ska jag berätta hur verksamheten där uppfattas ur ett patientperspektiv.
   Kram på dig!