Logga in

Register| Forgot Password?

Liselotte Erndin | Advent på S-ö-n-d-a-g!!!
15334
post-template-default,single,single-post,postid-15334,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Advent på S-ö-n-d-a-g!!!

26 Nov Advent på S-ö-n-d-a-g!!!

God kväll i stugorna!

Ja, inte duggar det tätt mellan inläggen just nu, inte… Men här kommer i alla fall ett!

Den mesta tiden här går till husrenoveringen. Det går framåt om än långsamt. I dag var jag i alla fall i Mörbylånga eftersom jag hade hittat en matgrupp som det stod Liselotte på.

Matgrupp

Bilden är skitkass, jag vet, men ni ser ju. En pärongrupp! Det tyckte jag var väldigt roligt eftersom jag bara kände till äppletmöbler. De vimlar det ju av. Så varför gjorde de då en likadan serie fast bara med skillnaden att det sitter ett päron på stolsryggen? Inte vet jag men hur som helst ska de bli vita och bo i mitt hus. Så nu ska här måååålas!

Målare

I helgen ska jag iväg på något spännande igen. Då blir det läkningskurs som hålls av min hälsocoach Lisette. Det är en grundläggande kurs för att förstå hur det inre och yttre hänger ihop. För det märker jag ju – att ju bättre jag mår mentalt, på grund av den inre resa jag gör via bla meditation och att lyssna på vad jag behöver – desto bättre mår jag även fysiskt. Jag vet inte när jag kände mig så energisk, lätt i kroppen och lugn som jag gör nu. Och tumörerna har krympt igen.

Maten är en bidragande orsak. Jag känner nu min kropp så väl att jag märker direkt när jag ätit något som inte är bra för mig. Direkt. Och därför är det inte längre så svårt att välja bort. Jag äter fortfarande veganmat och så mycket rå mat som möjligt.

Och jo då – jag har druckit vin under den här tiden. Jag gillar ju det – eller en konjak, mmmmmm…. Och jag har ätit godis och även vitt bröd. Och det var skeeeetgott.

Men jag mår inte bra av det. Blir tung, däst, dålig i magen. Så jag väljer mina tillfällen att ”synda”. Helt enkelt för att det inte är värt det längre.

Nu i helgen ska jag alltså få lära mig mer. Det blir också ett skönt avbrott i att vistas i ett förbaskat stökigt hem – haha. Lite lugn, ro och stillhet i vacker miljö på Stensö.

I morgon blir det ett besök med familjen till julmarknaden på Kalmar slott. Lär väl vara lika trångt och stökigt som vanligt men ett bra avstamp inför julmånaden. Denna månad som är den myyyyyyysigaste på hela året.

Och i helgen åker adventsstjärnorna upp. I helgen. Hör ni det!?! Och så tänds dom på söndag! Inte i dag. Inte i morgon. Och definitivt inte förra helgen. Är jag numer den enda personen i hela Sverige som håller hårt på det????????????

DET ÄR FÖRSTA ADVENT P-Å – S-Ö-N-D-A-G!!!

 

Puss på armbågen!

Liselotte Erndin
lerndin@gmail.com
2 Kommentarer
 • Lena
  Publicerad vid 15:03h, 27 november

  Du är inte ensam, jag håller också stenhårt på detta med när man tänder sina adventsstjärnor .
  Varför ska många göra allt så tidigt. Tråkigt

  Ha en fin adventshelg
  Kram från Växjö

 • Janne
  Publicerad vid 17:09h, 27 november

  Helt rätt om adventsstjärnor! De tänds på söndag! 00:00!
  Däremot tändes ljusslingan utomhus redan nu i kväll!