Logga in

Register| Forgot Password?

Liselotte Erndin | Älskar att fylla 50!
15604
post-template-default,single,single-post,postid-15604,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Älskar att fylla 50!

30 Jan Älskar att fylla 50!

Hej hopp, där ute i vinterkvällen!

 

Nu har quinnan vaknat från sin vinterdvala.

Japp, det är precis så man kan kalla det. Efter en hektiskt höst gick jag helt enkelt in i vintervila tag och det har varit välbehövligt.

För precis lika härligt som jag tycker det är när saker går i 130 – lika stort behov har jag av att gå i ide emellanåt. Att stanna upp, ha tråkigt och liksom ”hämta hem mig själv” igen. Annars blir jag fartblind och slutar att lyssna på mig själv, min kropp och mina verkliga behov.

Så – nu har jag pillat navel, slitit ut Netflix och haft välgörande tråkigt i en hel månad. Och nu är det dags att kliva ur grottan igen!

I dag hade jag den lokala tidningen Barometern här eftersom de ville göra ett reportage om mig. Att jag alltid varit en Melodifestivaljunkie är ju ingen hemlighet så de ville prata om det men också om Joyvoice, musik i allmänhet och så förstås lite om Herr Cancer. Han får ju alltid vara med på ett hörn fast han egentligen inte är värd någon uppmärksamhet alls, den lille illbattingen.

Reportage i Barometerns Bonus Weekend på lördag.

Vi pratade även om det faktum att jag fyller 50 år nästa vecka! (På tisdag, närmare bestämt och ja, jag älskar både blommor och vinflaskor 😉 )

Och jag tycker det är så infernaaaaaaliskt roligt att fylla 50! Jag tänker njuta av varje sekund och kan för allt i världen inte förstå de som säger att ”Äh, det är väl inget att fira att man blivit äldre?”.

Det är det väl visst det! Det är väl all anledning i väääääärlden att fira att man har fått vara med ett helt år till?!?

Och det är väl självklart att man ska festa järnet över det faktum att man över huvud taget föddes den där dagen för 50, 75 eller 39 år sedan, med tanke på hur liten den sannolikheten faktiskt är!

Och tänk om man inte ens lever nästa gång det är dags för födelsedag? För det ska man ju inte vara så himla säker på i dessa dagar när viktigare människor än jag trillar av pinn runt omkring oss.

Nä, jag tänker inte ligga där alldeles dödig och ångra att jag sparade på krutet när jag hade chansen.

Så jodå – strålande tider, härliga tider. Här ska firas!

 

I april åker vi ju på vår 50-årsresa. Men jag fick just höra att jag inte ska planera in något speciellt i mitten på nästa vecka så nåt kul blir det nog även på födelsedagen. Oooooo – vad roligt!

Njut av att ni finns till, hörrni.

För alternativet är så himla, himla trist.

 

Puss på menisken! ♥

 

 

Liselotte Erndin
lerndin@gmail.com
Inga kommentarer

Sorry, the comment form is closed at this time.