Logga in

Register| Forgot Password?

Liselotte Erndin | Vita små piller
15823
post-template-default,single,single-post,postid-15823,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Vita små piller

20 Feb Vita små piller

Goooooood kväll på er, ärade medborgare av denna fantastiska värld!

I dag fick jag omgång nummer två av den här dosen cellgifter. Fick ordentligt ont i armvecket efter gårdagen behandling. Gifterna retar blodkärlen så det sved och gjorde sketaont. I dag fick de i stället sätta en nål i handleden, där de hittade ett kärl. Känns lite mer när de sätter in den men sen är det lugnt.

Jag är tyvärr rätt svårstucken så det är en anledning att jag nu ska få en venport inopererad i stället. Och nu är faktiskt två av sex gånger avklarade, hörrni! Tummen upp för den! Och jodå – tiden går fort när man har roligt! 😉

Jag är helt genomflummig i huvudet, ansiktet hettar av gifterna och ögonlocken vill åka igen. Samtidigt känner jag mig speedad som sjutton – det är cortisonet som gör det. Så jag flaxar omkring här och har svårt att sitta still samtidigt som jag är som en zombie.

En zombie som dessutom ordinerats urindrivande – haha!

Jag har lyckats få bort en del vätska genom diverse urindrivande frukter, grönsaker och téer. Dock finns det en hel del kvar som jag inte får ut så nu fick jag ge mig och be om små piller.

Så – toa – plocka in i diskmaskinen – toa – försöka sätta sig en stund – toa– och när man ändå är uppe kan man vattna – toa – kanske skulle blogga lite? – toa – fortsätta blogga – toa – sortera 78 svarta strumpor men hittar bara hälften innan – toa – hua, vad varm jag är i ansiktet, kyla med syltburken – toa – tusan, jag höll ju på med en blogg – toa. Nämnde jag att jag behöver gå på toa emellanåt också?

Ja, lite så har jag det just nu. Men jag vill passa på att vara igång eftersom jag vet att Stora Tröttmonstret kommer och tar mig när cortisonet slutar verka. Typ i morgon eller på torsdag.

Nu ska jag köra igång en pasta. Övriga dagar i veckan får någon annan fixa maten så kan jag ägna mig åt små goa biverkningar. Först ska jag bara gå på…

Ha nu en osedvanligt trevlig tisdagskväll och Puss på lilla maggen! ♥

Liselotte Erndin
lerndin@gmail.com
3 Kommentarer
 • Eva
  Publicerad vid 17:51h, 20 februari

  Haha- topp att du pallar att skriva så kul om skiten!!!!!

 • Monica Svallhed
  Publicerad vid 23:46h, 20 februari

  ❤️

 • Lisbet Åkerberg
  Publicerad vid 07:38h, 21 februari

  Vilken gåva att du har din humor. Tänker på dig! ❤️