Logga in

Register| Forgot Password?

Liselotte Erndin | Förbereder skilsmässa…
14913
post-template-default,single,single-post,postid-14913,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Förbereder skilsmässa…

01 Jan Förbereder skilsmässa…

Hej och välkommen in i 2015!

Har ni piggnat till nu? Den här dagen måste vara den lugnaste på hela året. Var ute med vovven nyss och såg inte skymten av en enda människa…

 

Nytt år alltså. Ett alldeles nytt, blankt år har vi fått till skänks och det är upp till dig och mig att fylla det. Med gott.

För mig kommer 2015 handla om att sortera ut det som inte är bra i mitt liv.

För mig handlar 2015 om skilsmässa.

Från herr Cancer.

 

Anna Levinja

 

Det här är underbara Anna Levinja. Hon är en av de absolut klokaste, sundaste och mest livsbejakande människor jag stött på i mitt liv. Hon är, som jag tidigare berättat, osteopat med enormt stor kunskap om kroppen. Men också om hur vår kropp påverkas av allt som stoppas i den – både i form av mat, dryck eller olika gifter – och i form av olika känslor . Hur allt hänger ihop – fysiskt och mentalt.

Det är alltså Anna som ska hjälpa mig med min skilsmässa. Det är hon som ska behandla båda dessa delar – kropp och psyke – för att ge min kropp chansen att läka sig. Att bli fri från den ”obotbara” cancern.

 

Vi inleder nu ett samarbete, Anna och jag. Hon behandlar mig och jag skriver. Hon står för all kunskap, ger oss fakta, kommer med tips och råd, presenterar utländsk vetenskap (andra länder har ju kommit såååå mycket längre när det gäller alternativa behandlingar i jämförelse med Sverige) etc.

Och jag delar detta med er, varje steg på vägen. En gång i månaden kommer jag att träffa Anna för att få osteopatiska behandlingar. Men läkningen kommer att pågå på så många plan och jag ska berätta om allt.

Tanken är nämligen inte bara att jag ska bli frisk, utan att vi tillsammans även kan hjälpa andra, Anna och jag. För det är hennes drivkraft i detta – att kunna hjälpa. Att sprida hennes kunskaper och att hjälpa.

 

Nästa helg åker jag ned till Anna i Helsingborg för att fyra av startskottet. Sedan kör vi igång. Min senaste röntgen gjorde jag i höstas, så jag vet precis hur det ser ut i min kropp, var tumörerna sitter och hur stora och många de är. Nästa röntgen blir efter sommaren. Först då kan vi få hela bilden klar för oss, vad som har hänt.

Men så har vi ju knölen under mitt öra. Den som dök upp sommaren 2013 och som just nu är större än någonsin… Den kan vi faktiskt följa. Och när jag ser att den krymper – då vet vi. Då är jag på väg att bli frisk. Så ”tack vare” den knölen har vi något synbart att mäta.

 

Vissa av er skakar kanske lite på huvudet åt allt detta. Tänker att jag är desperat och vill prova lite ”flum” som ett sista halmstrå?

Jag förstår det.

Men vet ni varför jag är så övertygad? Vet ni varför jag litar helt på Anna när hon säger att jag kan bli frisk?

 

För att hon tänker längre än läkarna. För att hon tänker orsak till cancern, varför den hamnade i min kropp från första början.

Läkarna intresserar sig bara för symtomen, tumörerna, medan Anna vill hitta vad som göder sjukdomen. Och där skiljer hon sig alltså från läkarvetenskapen eftersom hon menar att det känslomässiga har så mycket större inverkan på kroppen än vad läkare anser.

Hur trauman, sorger, stress, skuld skapar blockeringar i oss. Hur kropp och sinne inte kan särskiljas utan att allt hänger ihop. Hur känslomässiga ”gifter” skapar lika stor skada i kroppen som fysiska gifter.

För mig låter det, helt enkelt, förbaskat sunt och vettigt. Att man inte kan utesluta det ena. Därför är jag övertygad.

 

Puss på örat!

Liselotte Erndin
lerndin@gmail.com
Inga kommentarer

Sorry, the comment form is closed at this time.