Logga in

Register| Forgot Password?

Liselotte Erndin | Första träningen – en nära dödenupplevelse…
15619
post-template-default,single,single-post,postid-15619,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Första träningen – en nära dödenupplevelse…

02 Feb Första träningen – en nära dödenupplevelse…

Jag döööööööööööör!

 

Fattar ni hur dålig kondis jag har just nu? Fattar ni att jag nu sitter här på en stol och verkligen – VERKLIGEN – tror att jag snart ska dö!?!

Jag körde första passet med träningsgruppen i kväll. Att jag skulle få det jobbigt, det visste jag. Men detta??? Jag lovar – vilken 80-åring som helst hade kört skiten ur mig, i sån kondition är jag.

Vår härliga PT Karin Modig (uuuunderbar slavdrivare!) lade upp en bana som syftar till att få upp flåset. Nio olika stationer som alltså handlar om kondition. Jag har kört mycket gymcirkel innan, där man varvar kondition och styrketräning, men detta var alltså bara fart, fart, fart.

Jag låg som en blöt fläck efteråt. En nyekiperad. Utpumpad. Blöt. Fettfläck. Och då körde vi bara ETT varv plus ett gäng extra burpees. ETT varv. Nästa gång ska vi köra TRE

Nu sitter jag här och håller på att hosta sönder lungorna, som man gör i början när man sätter i gång att träna. Och funderar på hur sjutton jag ska orka ta mig upp för trapporna till duschen – haha.

MEN – det fina i kråksången är att härifrån kan det bara bli bättre, som flickan sa när oskulden rök!

Eftersom jag börjar på den absoluta botten räknar jag med att det snabbt sker förbättringar. Det kommer att göra ont ett par veckor nu. Det kommer att svida och jag kommer att kämpa med mig själv mentalt för att INTE hitta anledningar att stanna hemma! Men fram i slutet av februari så kommer jag att märka en skillnad.

Så det är bara att bita ihop. Nu kör vi!

I dag var Östra Småland här på besök. De ville ha ett reportage till familjesidan med anledning av att jag fyller 50 på tisdag.

Så himla roligt att båda tidningarna uppmärksammar den här gamla quinnan. Men det är lite svårt att veta vad man ska prata om. Jag har ju liksom inte sååå mycket spännande att komma med så det räcker till två artiklar utan det blir lite att man svarar samma.

Å andra sidan har de väl olika läsare så det kanske ger sig självt. Det är nog mest en annan som tycker att man låter som en papegoja vid det här laget när de vill prata Joyvoice och cancer igen.

Men jag är oerhört tacksam att de vill skriva. Så – Barometern på lördag och Östra Småland på tisdag. Lolit!

Nuuuu ska jag släpa denna schlappa kropp in i duschen. Vi får väl se om jag orkar trycka på tvålpumpen…

 

Puss på hälsenan! ♥

Liselotte Erndin
lerndin@gmail.com
Inga kommentarer

Sorry, the comment form is closed at this time.