Logga in

Register| Forgot Password?

Liselotte Erndin | Gammelgränsen går vid 51!
15853
post-template-default,single,single-post,postid-15853,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Gammelgränsen går vid 51!

28 Feb Gammelgränsen går vid 51!

När blir man gammal? Jag menar – när går man över den där gränsen när unga människor ser en som ”äldre” och tycker att man gör typ töntiga saker? När slutar man vara häftig och crazy och blir så där tråkigt praktisk?

Jag vet. Den gränsen går vid 51.

Jag köpte en ny stekpanna häromdagen. En fin liten Jamie Oliver-panna. Tänkte se om han är lika mumsig att äta ur som han är att titta på. (Äääälskar hans matlagningsprogram)

Och det var nu det hände.

Det var nu jag insåg att både jag och min noble make har passerat stadiet. Gränsen var nådd. Vi hade tagit steget över. Gammelsteget.

Man får ju inte repa de där stekpannorna, ni vet. Och repas kan de ju göra när man staplar pannor i varandra. Och det har blivit några pannor under åren.

Så käre maken blev så himla praktisk och löste det så här fint:

Men fatta hur många gammelpoäng det är på att lägga en trasa som skydd? Ett litet mellanskydd mellan stekpannorna? 😂

Det är ju i klass med att spara små plastpåsar, klippa ut alla kuponger eller att kalka ur kaffebryggaren varannan vecka! Eller att märka små burkar i frysen med etiketter på innehållet…

 

Japp.

Det är vid 51 det händer.

Jag kommer aldrig mer att vara härligt ungdomligt oansvarig mer.

Jag har definitivt tagit steget över.

Och hädanefter går det bara utför…

😂 😂 😂

 

Liselotte Erndin
lerndin@gmail.com
2 Kommentarer
 • Elisabet
  Publicerad vid 15:13h, 02 mars

  Ååh, detta hade vi inte kommit på ännu, men så blir vi ju bara 44 och 47 i år 😀 Men jag övervägde att ta i bruk erat knep med stekpannor när jag läste – är det en åldersvarning? och min man, han har länge tagit tillvara plastpåsar (som jag slänger sen), men så är ju han äldre än mej, han håller på och bli en gammal gubbe alltså….Du lär mej så mycket om livet Lotta!

  • Liselotte Erndin
   Publicerad vid 17:37h, 02 mars

   👍🏻👍🏻😂😂😂