Logga in

Register| Forgot Password?

Liselotte Erndin | Har en slimetumör!
15498
post-template-default,single,single-post,postid-15498,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Har en slimetumör!

06 Okt Har en slimetumör!

Hej på er, sötnötter.

Sitter här, mellan potatismos och tvättvikning, och kom på att det är mycket roligare att skriva till er. 🙂

 

Två dagar sedan strålning nu och på den korta tiden har det hänt grejer, minsann. Jodå!

Sent på tisdagen svullnade kind och käke upp rejält. Det sved, hettade och gjorde ont. Precis så som Dr Snygg hade sagt att det kunde bli.  Detta lymfom är lyckligtvis väldigt ”känsligt” för strålning så effekten kom direkt.

Men redan i går hade det lagt sig betydligt och i dag känner jag en stor förändring mot tidigare.

De knölar man kan känna har minskat rejält, till och med den stora jäkeln. Från att innan strålningen varit hård som en golfboll är den nu mer som lite, ja vad ska jag säga – slime!?

Japp, jag har en slimetumör!

 

Men känner inte konturerna alls lika väl nu utan den har liksom smetat ut sig

Och jag är ganska säker på att slimetumörer är mycket bättre än golfbollstumörer så jag är förstås  jätteglad!

Det händer något och det händer snabbt – det är ett mycket bra tecken.

Känn på den du, Herr Cancer!

 

Nu får vi se hur mycket de fortsätter att minska innan jag ska träffa läkaren om några veckor. Jag vill ju gärna ta ett snack med honom om risken att det även har vuxit lika mycket i resten av kroppen – och hur vi då går tillväga. Stråla för stora områden kan man inte, då riskerar även friska vävnader att ta stryk.

Men det är då. Nu tänker jag vara glad för mitt slime! 🙂

 

I går fick jag dessutom ha min favoritdag – onsdag. Det är den dagen jag leder mina Joyvoicekörer och det är så infernaliskt roligt: Ja, jag är tvungen att ta till ett kraftord som infernaliskt för att beskriva det.

När jag kommer hem är jag så boostad att det sprutar ur öronen på mig.

Denna glädje. Denna värme. Denna lycka att få leda över 200 människor som älskar att få sjunga! Vem behöver droger när det finns sång, liksom?!

Den där känslan håller alltid i sig dagen efter också så den brukar vigas åt att titta på härliga inspelningar, öva in nya stämmor och bara le.  Så det är så min dag har tillbringats. Med sång och pill på slimet.

Mina körer är min bästa medicin – så är det.

 

kor

 

Puss på armbågen på er! <3

Liselotte Erndin
lerndin@gmail.com
4 Kommentarer
 • Nina
  Publicerad vid 20:23h, 06 oktober

  Alltså, du är helt fantastisk! Vilken stark kvinna du är och vilken färgstark människa. Man blir bara glad av att se dig och att få ta del av din energi, är ett + i vardagen. Glädjer mig att vi glädjer dig, genom vår sång.:) Stay strong!

 • Eva
  Publicerad vid 22:34h, 06 oktober

  👍👍👍

 • Nina
  Publicerad vid 07:34h, 07 oktober

  Åhh vad skönt att höra de otäckingarna har krympt!! 🙂

 • Brittan
  Publicerad vid 15:05h, 07 oktober

  Slime är bra!!!!