Logga in

Register| Forgot Password?

Liselotte Erndin | Härlig nyfikenhet och bakpulverbad!
15088
post-template-default,single,single-post,postid-15088,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Härlig nyfikenhet och bakpulverbad!

15 Feb Härlig nyfikenhet och bakpulverbad!

Hej, alla mysiga!

Har helgen varit bra? Jag hoppas verkligen det.

Själv startade jag lördagen med att repa med ”min” kör som ska delta i Körkampen den 7 mars.

Det är så roligt och jag tror att det kommer att bli riktigt, riktigt bra det här. Hoppas att många kommer och tittar och hejar på oss eftersom det kommer att bli en kanonkväll. Jag ska inte avslöja för mycket men kan säga att musikglädjen är bauta-multi-skyhög!!!

Biljetter köper man exempelvis på Tickster. Lägger länk HÄR.

I övrigt har vi i familjen roat oss med att titta på alla bilar som lååååååååångsamt kört förbi vårt hus den här helgen – haha!

Vi har det ju ute till försäljning nu och det har varit många nyfikna som åkt förbi och kikat. För oss är det bara kul – det visar ju att det finns ett stort intresse och att många gillar det de har sett på Hemnet och hos Pontuz Löfgren.

Redan efter två timmar hade mäklaren en rad intressenter så vi är glada och tacksamma. Är du nyfiken eller på jakt efter en härlig villa så kan du kolla in vår boning HÄR.

Nu är det ju bara den lilla detaljen kvar att vi inte har någon ny bostad än… Hmmm. Jag vet, det kommer att ordna sig men erkänner att jag känner mig liiiiite stressad över detta. Så råkar du sitta på en underbar sekelskiftesvåning mitt i stan vet du vem som vill ha den! Eller nåt annat. Allt av intresse just nu men det ska vara centralt – hyresrätt eller bostadsrätt spelar ingen roll.

Men NU, kära vänner – NU ska jag glida ned i ett bakpulverbad. Jajamensan!

Badkaret är installerat men jag har liksom inte kommit till skott än. Men nu ska er Liselotta tända en massa ljus, ta med sig en liten konjagare och sedan glida ned, rensa skallen, kanske ägna mig åt lite pill i naveln och bara njuuuuuuuta. Jag har inte haft badkar på evigheter så det ska bli så göttigt, så göttigt. Bli lite härligt basisk, minsann!

I övrigt håller jag på och viftar runt massor av gånger per dag. Svänger med armarna, ”plockar äpplen” eller bara shakar loss i någon vanvettig dans.

Nej, jag har inte förlorat det helt – jag gör det för att öppna upp systemet. Enligt min Anna är jag förstoppad, igenkläggad i området runt nyckelbenen (och där bakom ”tömmer” sig lymfsystemet). Genom att röra sig ordentligt, med ordentliga vidlyftiga rörelser – kommer systemet och flödet i gång.

Så är ni en av de nyfikna som kör förbi här och ser någon krullig kvinna vifta runt som en tok – så är det bara jag som hjälper lymfsystemet. Ni behöver inte bli rädda. Allt är som det ska. Typ.

 

Nähä – nu ska kläderna av!

Jiiiiiiihhhhhaaaaaaaa!!!!!

 

Puss på dina nyckelben!

 

Liselotte Erndin
lerndin@gmail.com
1Kommentar
  • Bröllopsklänning
    Publicerad vid 20:40h, 22 februari

    Nej. När man reserverar böcker har man 1 vecka på sig att hämta dem. Efter 1 vecka går de vidare till nästa person i kön.