Logga in

Register| Forgot Password?

Liselotte Erndin | Hej då Cindy
15280
post-template-default,single,single-post,postid-15280,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Hej då Cindy

25 Okt Hej då Cindy

God kväll.

Jag skulle ju egentligen skriva om hur mitt besök hos Lisette var i fredags. Behandlingen. Men vi får ta det en annan dag.

Jag orkar inte. Vill inte. Det är just nu bara tungt här. En tung sorg på grund av att vi morgon låter vår lilla Cindy somna in.

Cindy som vi tog över när min mamma dog. Cindy som hela tiden varit en mycket speciell personlighet. En integritet som få. Inte glad åt vem som helst. Bortskämd sedan födseln. Men som blivit en så stor del av vår lilla familj.

Cindyslut

Hon valde sin ledare tidigt och det blev jag. Sällan har hon varit mer än en meter ifrån mig under de här åren. Som en skugga har hon följt mig för att få vara nära, för att kunna läsa mina ögon eller lyssna när jag pratat. Hela tiden nära. Så nära.

Många, många gånger har jag varit irriterad på det – att jag inte kan gå en meter utan att hon måste följa med. Nu är det precis det jag kommer att sakna…

Vi har fått veta att hon inte mår bra. Att det som väntar inte är ett bra liv.

Jag vill inte det. Jag vill att hon får må bra, lilla skruttan. Att hennes stora öron ska spritta av nyfikenhet och den yviga svansen vifta av glädje. Inte att hon har ont och lider.

Så i morgon bitti kl. åtta har vi tid hos veterinären. Då kommer hon att få somna i min famn, en sista gång. Varifrån jag ska få styrkan vet jag inte men den kommer att finnas där.

Nu är hela familjen i Torpet. Rår om henne en sista kväll. Ger massor av godis, klappar, långa promenader och närhet. Massor av närhet. Suger i oss av det sista. Barnen är så ledsna men de gör allt för att hon ska känna kärlek nu.

Sedan får Cindy åka till min mamma igen. Hon kommer att ta emot henne med öppna armar, det vet jag.

Hon får det bra nu.

 

Tack, Cindy.

Tack. Och hälsa mamma. ♥

 

 

Liselotte Erndin
lerndin@gmail.com
3 Kommentarer
 • Alex
  Publicerad vid 20:23h, 25 oktober

  Vår Cindy <3

 • Ekenäsliv
  Publicerad vid 22:23h, 25 oktober

  Tungt… Kram <3

 • Janne
  Publicerad vid 08:13h, 26 oktober

  Aj då! Jobbigt! Det är ju nästan som att mista ett barn!