Logga in

Register| Forgot Password?

Liselotte Erndin | Jag är numer en mångsysslare
15048
post-template-default,single,single-post,postid-15048,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Jag är numer en mångsysslare

27 Jan Jag är numer en mångsysslare

Har ni haft en bra dag, kära vänner?

Det hoppas jag. Själv har jag precis suttit och läst tidningen. Osedvanligt trevlig läsning i Östra Småland i dag – haha!

 

Journalisten Janne Adeen hade fångat bra vad vi pratade om så jag är jättenöjd. Tyvärr kan jag inte länka till den eftersom det krävs inloggning för att läsa.

Men jag är tydligen en mångsysslare nu för tiden. Härligt, för det är precis det jag vill vara!

 

Artikel

 

 

Jag lovade ju att skriva lite om en sur kontra basisk kropp i dag. Det är nämligen så att de flesta av oss här i väst har en alldeles för sur kropp. Och det kan vara en grogrund för cancer. Det finns flera läkare som påstår att cancer helt enkelt inte kan gro i en basisk kropp. En intressant tanke, eller hur?

Helt basisk får vår kära lekamen inte bli men vi behöver ha ned surheten och hitta en balans.

Så – hur får man till det där då?

Ett sätt är att koka grönsaker – utan salt – och sedan dricka det vattnet. Släng alltså inte ut det när du kokar grönsakerna – drick det.

 

Ett annat sätt är att hälla bakpulver i badvattnet och sedan ligga där i 20 minuter. I med pulver, tänd några ljus, glid ned och låt bakpulvret göra din kropp friskare.

En lite kul – och väldigt gullig grej om detta – Anna bad mig att ta sådana bad eftersom hon anser att det kan hjälpa mig. Men eftersom jag inte har något badkar så blir det ju liksom lite svårt. Fnulade lite på det där. Ska jag be att få våldgästa någon en gång i veckan eller hur ska jag göra?

Nu är det ju så att jag har en sagolikt, underbar, kärleksfull och alldeles otrolig make.

 Så – gissa vad jag fick i julklapp???

 

Japp. Rätt. Ett badkar. Ett jättefint hörnbadkar med tillhörande goa dofter att ha i badet.

Visst var det fint? Visst var det så enormt mycket kärlek i den julklappen?

Vi har inte installerat det än men det är på gång. Då ska jag glida ned där med mitt bakpulver och boosta min kropp en gång i veckan.

Har jag riktig tur kanske han till och med gör mig sällskap???

 

Så in bland baktillbehören, plocka fram rätt burk, ta frugan eller gubben i handen och hoppa ned i karet så får du både lite kvalitetstid med din älskade och en friskare kropp. Det kan ju knappast bli bättre, eller hur?

 

Puss på lårbenshalsen!

Liselotte Erndin
lerndin@gmail.com
Inga kommentarer

Sorry, the comment form is closed at this time.