Logga in

Register| Forgot Password?

Liselotte Erndin | Jag ska till INDIEN!!!
15252
post-template-default,single,single-post,postid-15252,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Jag ska till INDIEN!!!

09 Okt Jag ska till INDIEN!!!

God fredag! 

Går här och pular lite. Ska till Stockholm på 50-årsfest i morgon. Oooooooo, vad kul det ska bli!

Tony kommer att stanna i stan tills på tisdag eftersom han har några möten men jag har inte bestämt mig än för om jag stannar eller åker hem på söndag.

Jag får se. På söndag. Typ.

 

Men vet ni vad jag mer är lite pirrig över just nu?

Jo, hörrnisörrni, i går bokade jag en resa. Till Indien.

Den 12 januari lyfter planet till Delhi och jag kommer att stanna i tre veckor.

Helt ensam. Jag och min ryggsäck. Som när jag var i Thailand, ni vet.

Men det här känns annorlunda. Indien är ju annorlunda. En del tittar förskräckt på mig när jag berättar – Indien? Som ensam kvinna? Är det verkligen klokt???

Jag tror att det är det. Jag tror att det är jättejättesuperbautaklokt.

Jag har länge haft en dragning till Indien. Kulturen, religionen, det färgstarka, maten – andligheten. Och nu kommer det äntligen att bli av.

Jag beslutade mig för att flyga just till Delhi för att det är två saker jag vill göra just där.

Dels ligger Taj Mahal i närheten. Jag vill se det. Jag vet att det kommer att vimla av turister men jag vill strosa omkring där och bara andas. Bara titta, känna in och andas. Det vill jag.

 

Taj Mahal

 

Det andra jag absolut vill göra är att bada i floden Ganges, hinduismens heligaste flod som bland annat anses rena från synder. Att stiga ned där tillsammans med hinduer är något jag väldigt gärna vill göra. Mäktigt.

 

Ganges

 

Tanken är att sedan ta ett inrikesflyg ned till södra Indien, Kerala, för att möta två olika sidor av detta enorma land. Eller så gör jag inte det – eller så tar jag mig i stället till foten av Himalaya. Vi får se var jag är just då, vad jag vill i januari. Kanske tar jag in på ett ashram. Det vet jag inte.

Men just nu känns det fantastiskt att jag har bestämt mig. Oooooiiiiiii!!!!

Det blir jag. En ryggsäck. Dessutom ett par uppsättningar sådana här kläder eftersom man utanför storstäderna absolut bör klä sig täckande. Jag tror det kommer klä mig. 😉

 

Indienkläder

 

Är det någon av er läsare som varit i Indien och har några tips så är jag ytterst tacksam om ni vill dela dem med mig. Jag suger åt mig all information jag kan få! Tack!

 

Puss på magen och ha en fantastisk helg! ♥

Liselotte Erndin
lerndin@gmail.com
15 Kommentarer