Logga in

Register| Forgot Password?

Liselotte Erndin | Kalmars vackraste tånaglar?
15791
post-template-default,single,single-post,postid-15791,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Kalmars vackraste tånaglar?

11 Feb Kalmars vackraste tånaglar?

Halloj på er!

Sitter ni med ändalykten i soffan och kollar OS? Eller är ni så däringa hurtiga som själva gett er ut i vinterlandskapet och leker Kalla? Hur som hoppas jag ni har haft en skön helg, allihopa.

Själv sitter jag och jobbar med min bok. Det tar rätt lång tid att föra över alla blogginlägg till textfiler och dessutom kan jag ju inte låta bli att läsa under tiden – haha. Det är jättekul att se hur jag upplevde den här cancerresan för drygt åtta år sedan. Så mycket jag glömt och så mycket jag faktiskt blir förvånad över. Kände jag så? Hände det?

Sen återstår att redigera texterna och skriva både inledning och eftertext – DET ska bli roligt. Men hur och var jag ska ge ut den vet jag inte än. Det tar jag den dagen det börjar bli aktuellt. Har aldrig gett ut en bok tidigare så det blir en del att ta reda på. Tips för er som gjort det mottages tacksamt. Jag tänker alltså inte försöka via ett förlag utan kommer att ge ut den själv.

 

I onsdags fyllde jag år! Hurra för mig! (Hörde jag ett litet Ja må hon leva där ute i stugorna?)

Tänk, va – att man faktiskt ha fått bli 51 år. Att jag har FÅTT bli 51 år – för det är ju ingenting som är självklart, eller hur? Så enligt mig ska varje födelsedag firas ordentligt. En vacker dag blir det ju liksom ingen mer… Så FIRA, hörrni! Ordentligt! Ingen har väl någonsin suttit på hemmet som 90-åring och vrålångrat att man firat för mycket?

Dagen började med att Tony bokat tid för fotbehandling. Såååå mysigt att få de små fossingarna ordentligt ompysslade.

Jag har tydligen osedvanligt fina tånaglar, minsann! Jo då. Fick så mycket beröm för mina fötter av Fotdamen. Men lite hårda är de ju här och var så skalpellen (!) åkte fram och snipp, snapp så var de som två bebisrumpor. Himla trivsamt måste jag säga och rekommenderas varmt även om man, som jag, inte har problem. Men måla dem ville hon inte eftersom de var så fina!

Vackra tånaglar… Ja, alla komplimanger är ju välkomna – haha.

 

Nu är det en vecka kvar till cellgift numero två. Och ja, det har varit tuffare än jag väntade. Men som flickan sa – det är bara att bita ihop så är det snart över. 😉

 

Puss på kinden! ♥

Liselotte Erndin
lerndin@gmail.com
2 Kommentarer
 • Elisabet
  Publicerad vid 20:45h, 11 februari

  Försenat Grattis till 51 år! och litet grattis också till att ha fina tånaglar 🙂

  • Liselotte Erndin
   Publicerad vid 21:16h, 11 februari

   Tack för båda! 😆😍