Logga in

Register| Forgot Password?

Liselotte Erndin | Kan tyvärr inte ge så många tips än
15233
post-template-default,single,single-post,postid-15233,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Kan tyvärr inte ge så många tips än

01 Okt Kan tyvärr inte ge så många tips än

God kvällsingen! Piggelin-Lotta här!

Kan någon snäll människa påminna mig om att det är roligt att renovera hus? Det verkar nämligen som om jag fullständigt har glömt bort det.

Just nu ser jag bara bråte, stök, halvfärdiga projekt och har ingen aaaaning om varför vi lämnade ett hus i ganska bra skick???

Så tala gärna om för mig varför jag har flyttat, är ni snälla…

 

Hur som haver – annars är jag fortfarande pigg och glad. Efter gårdagens lilla köttorgie hittade jag nya mentala krafter att gå på grönsakerna igen. Just nu puttrar en liten härlig grönsakssoppa med spiskummin på spisen och jag ser faktiskt fram emot den. Så det så!

I morgon ska jag träffa min hälsocoach Lisette igen. Åh, vad spännande det ska bli!

Hon kommer nu att ge mig fortsättningen på mitt hälsoprogram, justerat efter var jag befinner mig just nu. Magproblemen verkar hon ju redan ha fått kontroll på (eller vi – för jag har ju faktiskt gjort grovjobbet. Heja Lisette! Heja mig!)

Men innan dess ska jag bort till stadshotellet på morgonen.

Radiologen (röntgenavdeningen på sjukhuset) har en klinikdag och jag har bjudits in för att berätta för personalen om mina upplevelser ur ett patientperspektiv.

Verksamhetschefen kommer att visa en av mina röntgenbilder och sedan är det tanken att jag ska komma. För att visa att det faktiskt finns en människa bakom de där bilderna. Så jag ska berätta min historia och sedan dela med mig av mina erfarenheter. Vad som är bra, vad som kan göras bättre. Hur det känns att vara sjuk patient på röntgen, helt enkelt. Ska bli jättespännande och jag är glad att jag blev tillfrågad. 🙂

 

Ville också ta upp det faktum att ni är ganska många som skrivit och frågat om jag kan dela med mig av min detoxkur, mer i detalj.

Det skulle jag absolut kunna men saken är den att just det här programmet är ihopsatt för att passa mig och mina besvär. Jag har betalat för att få en anpassad behandling och därför går det inte att översätta på er andra. Detta är alltså ingen allmän detoxkur jag hittat på nätet. Det ligger en hel del arbete bakom av min hälsocoach.

Jag äter till exempel vissa örter och grönsaker för att rensa mitt lymfsystem (snärjmåra), andra för att hjälpa tarmarna (triphala) och vissa livsmedel finns med för att få igång min matsmältning som fungerat dåligt (gurkmeja).

Jag kan inte tillräckligt mycket än men håller på att läsa på och frågar, frågar, frågar så jag lovar att återkomma om jag kan ge mer generella tips till er. Det skulle jag väldigt gärna göra. Okej?

Nu ska jag mumsa i mig min soppa och försöka blunda för allt stök runt omkring… 😉

Hörs i morgon när jag träffat Lisette och vet hur fortsättningen blir. Vågar vi hoppas på liiiiite mer variation framöver?

Hej och hå och puss i ögonvrån! ♥

 

 

Liselotte Erndin
lerndin@gmail.com
Inga kommentarer

Sorry, the comment form is closed at this time.