Logga in

Register| Forgot Password?

Liselotte Erndin | Kör och tumör
15558
post-template-default,single,single-post,postid-15558,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Kör och tumör

30 Okt Kör och tumör

Kalmar HC (klapp klapp klapp)!

Haha, lite inne i hejaramsevärlden just nu.

I dag var jag och en del av min underbara Joyvoicekör och agerade hejarklack när det lokala ishockeylaget mötte Lund.

Det var kanske inte helorganiserat och vi var kanske inte tillräckligt många för att äga hela hallen men Jädrar, vad vi ”klackade”. Det är nog inte bara jag som är lite hes nu… haha!

Men det var det värt! Kalmar vann med 5 – 3 och giiiiivetvis var det på grund av oss! Eller? 😉

Riktigt kul var det i alla fall och eftersom Barometern var på plats hoppas jag att det blir en liten blänkare i tidningen också. Bilder togs det i alla fall så det räckte och blev över. Gött!

hockey

hockey-glad

Vill även här passa på att tacka Mats Lindqvist Billmark som sponsrade oss! <3 Tack Mats! Det kostar på att handla grejer till en kör med nästan 200 deltagare! 😀

Nästa offentliga uppträdande blir den 25 och 26 november då vi sjunger utanför Kvastenhuset. Däremellan sjunger vi på en privat fest.

Detta är sååååååå kul!

I övrigt har det varit en rätt lugn vecka.

Därav mitt ickebloggande.

Det är ju inte sååå kul att läsa om tvättande, lagande av potatismos och bädda säng, liksom.

Jag fick i alla fall en kallelse från Dr Snygg häromdagen. Han ville ha en date den 16/11. (Det stod visserligen ”kallelse” men jag visst måste han mena en date? 😉 )

Just den dagen har jag ock ingen möjlighet och då blir det genast såååå omständligt. Han är inte på plats dessa två veckor så det går inte att ändra tid förrän han är tillbaka och då vet man inte när det blir.

Snygg forskar samtidigt som han är överläkare i Kalmar så han är inte på sjukhuset 100 procent. Därför är det ofta lite besvärligt att nå honom direkt.

Men men – den stora tumörjäkeln har fortfarande inte gett sig så vi kan gott ge det lite tid till.

Det kan vara så att den inte krymper mer nu – att en liten rackare blir kvar. Men vi ger den väl ett par veckor till, va? Den kanske bara är som jag en måndagmorgon – trög?

Nu ska jag trycka i mig lite té. Är lätt sliten i halsen av att ha skrikit framför 20 ivriga körsångare i tre perioder – haha!

Ha en fantastisk söndagkväll, alla fina!

Puss på struphuvudet! <3

 

 

Liselotte Erndin
lerndin@gmail.com
1Kommentar
  • Eva
    Publicerad vid 06:50h, 31 oktober

    Joyvoice låter som en underbar grej! Får lust att joina. Vad Snygg anbelangar är det ju bra att han forskar. Men det är tröttsamt att det alltid är patienterna som förutsätts komma när det passar – och aldrig tvärtom.