Logga in

Register| Forgot Password?

Liselotte Erndin | Längtar till Nju Jåååååk!!!
15290
post-template-default,single,single-post,postid-15290,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Längtar till Nju Jåååååk!!!

29 Okt Längtar till Nju Jåååååk!!!

Åhhh, vad jag längtar nu.

Längtar till Nju Jååååk! På tisdag morgon flyger vi och det är första besöket i staden – eller USA över huvud taget – för hela familjen. Men jag har alltid velat åka till New York och grabbarna är nu så stora att den typen av semester är det som uppskattas mest. Ska bli gaaaaalet härligt! Att äntligen få uppleva denna metropol med dom jag älskar allra mest. Kvidevitt, på det, liksom!

Vi har egentligen ingenting planerat utan tar det lite som det kommer. Jag har fått massor av bra tips på saker att göra och det är jättebra – Tack! – men vi bestämmer ingenting utan känner efter dag för dag, när vi är där, vad vi vill.

 

New York

 

Det var länge sedan jag kände ett sånt där riktigt pirr i magen inför semestern men nu gör jag det. Detta är precis vad jag vill ha och behöver just nu.

Det har varit rätt jobbigt ett tag med all renovering som aldrig verkar leda fram någonstans, mitt fokuserande på mat och behandling och nu senast – förlusten av vår Cindy.

Så det ska bli fantastiskt att bara få vara tillsammans och ha riktigt roligt en vecka. New York vimlar ju dessutom av all världens mat så vegetariskt ska inte bli något problem. Inget ska bli problem. Allt ska bara bli så kul.

Oiiiiiiiiiiiii!!!!!

 

Tur med vädret får vi tydligen också. Det ska bli 19 – 20 grader åtminstone ett par av dagarna. Jag som hade planerat för vinterkläder – haha! Men värme låter toppen. Vi bor vid Upper West side, precis vid Central park så det lär bli en del strosande där.

Sen när vi kommer hem har jag ju ännu en resa att se fram emot – min egen resa till Indien i januari.

Fy fasen, vad bra jag har det.

Fy tusan, vad livet ger mig mycket ändå.

Ja, det är tunga motgångar emellanåt. Men jag och de mina har det vi behöver i överflöd. Vi saknar inte mat. Vi har ett fantastiskt hus som vi har råd att renovera. Vi behöver varken fly över ett kallt hav eller tigga utanför Konsum. Vi är friska (nåja – men just nu ser jag mig som frisk) och vi behöver aldrig vara rädda. Vi är så lyckligt lottade och jag försöker påminna mig om det så ofta som möjligt.

Det är gott att leva, hörrni. Det är förbaskat gott.

 

Puss på magen! ♥

 

 

 

Liselotte Erndin
lerndin@gmail.com
4 Kommentarer
 • Janne
  Publicerad vid 21:19h, 29 oktober

  ”Det ska va gött å leva, annars kan det kvetta!”

 • Ekenäsliv
  Publicerad vid 23:12h, 29 oktober

  Åååå va underbart!!!! Vi har startat ett sparkonto som heter NYC 2020, då blir Tyra 15 och då ska vi till New York!!!
  Gäller att ha långsiktiga mål;)
  Ha en fantastisk resa!
  Kram Anna

 • Nina
  Publicerad vid 09:39h, 30 oktober

  Underbart!!
  Är precis hemkommen från ett underbart NY, min 5:e gång där 🙂
  Ni kommer att få en kononresa, hösten i NY är nämligen underbar, bästa årstiden!
  Kan jag få rekommendera en restaurang som ligger i West Village, ett mexarhak som heter Tacombi, den ligger i en gammal verkstad och de serverar underbar mat, det är som att komma tillbaka till Mexiko!

  En annan kul sak är en ”affär” som heter Filmbiz recycling och ligger i Brooklyn, de säljer en massa prylar som använts för inspelning av filmer, pratshower och serier i NY t ex Sci NY, David Letterman show, sex and the city m.m.

  Något som jag också kan rekommendera är 9/11 museet, dom har verkligen lyckats fånga händelsen på ett fantastiskt sätt, man får rysningar när man går där bland krossade brand/polisbilar och personliga tillhörigheter.

  Ha en fantastisk resa!!

  Nina

  • Liselotte Erndin
   Publicerad vid 10:39h, 30 oktober

   Tack för tipsen. Sååååå värdefullt!

   Muséet är redan inplanerat och något jag verkligen vill se. Och mexikansk älskar vi alla så det är möjligt att vi letar oss dit då.
   Läääängtar så!

   Kram på dig!