Logga in

Register| Forgot Password?

Liselotte Erndin | Många reaktioner
15803
post-template-default,single,single-post,postid-15803,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Många reaktioner

14 Feb Många reaktioner

Jag har fått en hel del reaktioner på gårdagens inlägg. Har du inte läst det kan du göra det HÄR. 

Jag har förstått att det gjorts en hel del omorganiseringar på avdelning 17 som jag ”tillhör”. Tre avdelningar har slagits ihop till en vilket innebär att en stor mängd vårdplatser och sköterskor försvunnit men samtidigt ska samma vård bedrivas.

Ja, man behöver ju inte vara Einstein för att begripa att det blir stora försämringar. Och jag vill verkligen understryka att jag INTE låter någon som helst skugga falla över personalen. Jag tycker förbaskat synd om dom som tvingas jobba under sådana förhållanden. De kämpar på för att ta hand om oss men vad jag förstått går många av dem på knäna.

Och det verkar fungera väldigt olika beroende på vilket landsting man tillhör. Jag är inte förvånad men det är fasen skamligt.

Jag kontaktades i alla fall i går av centerns oppositionsråd i landstinget, Christer Jonsson. Han ville mötas och lyssna på mina erfarenheter och synpunkter, så på onsdag har vi stämt träff. På fredag kommer också min krönika i Östra Småland att handla om detta ämne. För det här är för viktigt för att inte skrika högt om – för min skull men ännu mer för dem som inte kan eller orkar skrika.

 

Vill i alla fall skicka er ett STORT hjärta i dag på Alla hjärtans dag!

Nej, nej, nej!

Inte ett sånt, ju!

Jag menar förstås ett sånt HÄR:

 

Själv blev jag så otroligt glad när jag hämtade posten. Där låg ett paket. Jag har inte beställt något så jag blev förstås nyfiken. Slet upp kartongen och inuti låg ett choklad-o-gram…

Fattar ni hur gulligt detta är???? Hur enormt rörd och glad jag blev???

Jag letade och letade efter något kort med avsändare men det fanns inget. Så jag slängde ut denna bild på fb och insta och fick till slut veta att det var från en kördeltagare och hennes familj. Jag har även sångcoachat hennes son ett par gånger och de kämpar själva dagligen då pappan i familjen genomgått en levertransplantation med allt vad det innebär. Så de vet hur det är att kämpa.

Så otroligt fint. Så mycket kärlek.

Tack! ♥

Liselotte Erndin
lerndin@gmail.com
3 Kommentarer
 • Monica Svallhed
  Publicerad vid 17:07h, 14 februari

  ❤️🍫🎶🎤🐦❤️

 • Madde
  Publicerad vid 21:54h, 14 februari

  Allt du skriver är så rakt in i ❤️

  Vi är många som bry sig om dig💖

  Den familjen du fick detta av är grymt starka dem med , så stor stor kram till er med ❤️

  Ta hand om varandra

 • Mona
  Publicerad vid 22:41h, 15 februari

  GRYM BLOGG !
  Alla hjärtan till dig