Logga in

Register| Forgot Password?

Liselotte Erndin | Mår rätt okej!
15865
post-template-default,single,single-post,postid-15865,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Mår rätt okej!

12 Mar Mår rätt okej!

Hej svejs!

Vet ni – jag mår ganska okej nu. 😄 Rätt skönt att få säga det som omväxling…

Om en vecka är det dags för nästa behandling så det gäller att passa på att fixa och trixa lite med sånt jag inte har orkat innan. Det har blivit några timmar vid datorn i dag och svarat på en del viktiga mail och andra grejjisar som liksom bara blivit liggande.

♦♦♦

Dock har jag stora problem med ryggen. Det började redan i höstas och jag trodde att det kunde vara någon tumör som ligger och trycker. Röntgen visade dock att så inte är fallet. Och nu har jag så ont i ländryggen att jag inte ens kan gå 50 meter så i morgon blir det en tur till Herr Kiropraktor.

Och på tisdag morgon har jag en remiss till Herr Örondoktor då min hörsel blir sämre och sämre.

Ja, ni hööööööör ju! Jag håller på att gå sönder ö-ver-allt! Å andra sidan är det väl lika bra att ta allting på en gång, tycker jag. Fixa cancer, knacka/böja/knåda ryggen frisk och så kanske en liten käck hörapparat på det! 50 är visst det nya 80 – haha! 😆

Men just nu är jag glad att jag slipper feber och influensa så humöret är nog det enda det inte är något fel på för tillfället! Tumme upp för det!

♦♦♦

Var och övningskörde för första gången med Alex i lördags. Han fyllde 16 för några veckor sedan och ville inte vänta en dag längre än nödvändigt med att komma i gång. Så nu när den mesta snön försvunnit letade vi upp en stor parkering för att bara träna på att starta och stanna.

Och starta gick bra… Ja, stanna också till att börja med…

Stolt kille…

Men när vi hållit på ett tag skulle han svänga lite. Minns inte riktigt hur det gick till men när bilen svängde fick han någon sorts panik och skulle trampa på bromsen. Och trycker i stället på gasen…

Två sekunder – sedan stod vår relativt nya bil med hela nosen intryckt i en stolpe.

Japp. 

Pang och tvärstopp.

Nummerplåten tilltryckt och en list har gått sönder. Det var alltså inga jättestora skador och jag tyckte mest synd om Alex. Han blev ju förstås förskräckt…

Självklart var det trist med bilen men det där är smällar man får ta. Och det är bara materiellt.

Så det var direkt ”påatt” igen så han inte skulle bli avskräckt. Och igår var vi ute igen och nu gick allt jättebra. Men jag hade kunnat ge mina dåliga öron för att ha hans min på film när han fick panik och insåg vad som skulle hända… 😳😝😫

Puss i armvecket!❤

Liselotte Erndin
lerndin@gmail.com
3 Kommentarer
 • Monica Svallhed
  Publicerad vid 17:56h, 12 mars

  ❤️

 • Gunvor Thörnblad
  Publicerad vid 04:45h, 13 mars

  ❤😂

 • Eva
  Publicerad vid 06:59h, 13 mars

  Började. mitt eget övningskörande med arr kvadda pappas bil in i en stolpe. Backade o plötsligt svängde rattjäkeln till. Var inte kul, men sen har jag kört typ prickfritt i 120 år. Bara att borsta av sig och så plåt igen!