Logga in

Register| Forgot Password?

Liselotte Erndin | MINGEL!!!!!!
15077
post-template-default,single,single-post,postid-15077,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

MINGEL!!!!!!

11 Feb MINGEL!!!!!!

Tjing tjong på er!

I dag har fotografen varit här! Mötte honom svettig som en gris och med håret på ända efter att ha farit runt som en galning och dammsugit, putsat och knöööööööööölat in saker i garderoberna som inte anses passa på dylika bilder. Typ trosor, hängande sladdar, dammtussar och sexleksa… förlåt, leksaker.

Sitter som en liten prinsessa nu och tänker att snart är det visning och då får inget vara i garderoberna heller. Pust! Haha!

Efter en rejäl tvagning har jag dock blivit människa igen.

Nu bär det snart av på ett litet Alla-hjärtans-Dag- mingel i Kalmars underbaraste butik – Topiary. Lite skumpa, träffa lite folk och säkert köpa med mig något hem. Så att jag får byta ut några ljusstakar och stoppa ännu mer i garderoberna.

Men hon, Åsa (butiksägaren) har så mycket fint att det är totalt omöjligt att gå därifrån med plånboken intakt. Omöjligt. (Och näääää…. jag har inte rabatt för att jag skriver det här. Tror jag…)

Nä, har inte tid mer. Ville bara skicka en riktigt stor Puss!

Pöss

 

Och du – kom ihåg att du är vacker.

Kom ihåg att du är unik.

Kom ihåg att du är värd allt det bästa.

 

Puss på bäckenet!

 

 

 

Liselotte Erndin
lerndin@gmail.com
Inga kommentarer

Sorry, the comment form is closed at this time.