Logga in

Register| Forgot Password?

Liselotte Erndin | Nu är det krig!
15794
post-template-default,single,single-post,postid-15794,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Nu är det krig!

12 Feb Nu är det krig!

Alltså – mycket kan jag ta, hörrni.

Sjukdom, trötthet, nålar och cellgifter. Jag kan ta att jag inte orkar så mycket, att jag tvingas leva med en skitcancer och att jag emellanåt mår som en urvriden trasa. Jag kan ta det.

Men när jag inte längre kan unna mig en sån här – då är måttet rågat!

Jag vet sedan tidigare att det inte fungerar att dricka någon form av alkohol den första veckan efter behandling. Det blir kaos i kroppen så det har jag avstått ifrån.

Men när jag fyllde år förra veckan hade det gått över två veckor så jag tänkte jag att det var ju görlugnt. Så det inhandlades en liten Grönstedt för att fira att den här envisa quinnan faktiskt hängt med ett år till i denna fantastiska värld. Tyckte liksom att jag var lite värd det just nu.

Jag kröp i mysdressen på kvällskvisten och hällde upp en liten goding och ett glas cola (Konjak måste drickas med cola bredvid. Tror det är lag på det eller nåt.) Och visst susade det lite konstigt i huvudet men tänkte att det nog helt enkelt berodde på att det var väldigt länge sedan jag inmundigade denna himmelska dryck.

Så det bidde en till. Och en till.

Sen var det – kört.

Tvääärkört.

Det blev kaos i hela kroppen och slutade med att jag hängde dubbelvikt över toastolen och hulkade upp både middag och den käre Grönstedt.

Ridå för den mysstunden, alltså…

Och nu undrar jag – ska det vara så här???

Min kropp klarar alltså att ta emot cellgifter men inte en liten sketen konjak? NU kan vi börja snacka biverkningar, hörrni!

Nä du – herr Cancer! Nu jäklar har du gått över gränsen. Bråka med mig. Golva mig och rota runt i min kropp.

Men min konjak rör du INTE!

Nu är det KRIG!

 

 

Liselotte Erndin
lerndin@gmail.com
Inga kommentarer

Sorry, the comment form is closed at this time.