Logga in

Register| Forgot Password?

Liselotte Erndin | Nu händer det grejer igen!
15059
post-template-default,single,single-post,postid-15059,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Nu händer det grejer igen!

02 Feb Nu händer det grejer igen!

God eftermiddag, medborgare.

I dag är det en mycket glad Liselotte. Faktiskt osedvanligt glad!

Började dagen med ett besök hos mäklaren Pontus Löfgren för att lämna ett underskrivet avtal.

Japp, nu säljer vi huset. Om ett par veckor, när alla förberedelser är klara, så blir det visning. Så känner du någon som letar hus i underbara Berga – tipsa dom. Solvägen 6, är det som gäller. Bästa läget i hela Berga, med skogsdunge precis utanför, gångavstånd till vattnet och 3 km in till stan.

Samtidigt letar vi alltså lägenhet centralt. Mycket centralt. En gammal, icke sönderrenoverad fyra eller femma. Så nu är det bara att ha is i magen och tro på att den dyker upp. Jajamensan, det är spännande nu!

Därefter åkte jag till P4 Kalmar och blev ännu gladare.

För nu är det bestämt.

Jag kommer från och med den 2 mars att vara sidekick i kanalens morgonprogram måndagar och tisdagar. Tillsammans med programledaren Magnus Krusell ska vi väcka länsborna och ge dom en go känsla att ta med sig resten av dagen.

Jag är så himla glad för detta, av flera anledningar.

Dels för att det för mig är något nytt med radio. Jag har ju testat på lite redan och tycker verkligen att det är jätteroligt.

Dels för den uppgiften jag har som sidekick – att komplettera programledaren genom att komma med nya infallsvinklar och idéer. Att med humor och värme förmedla en skön känsla men även aha-upplevelser för lyssnaren.

Låter det som jag? Ja, det gör det!

Dessutom får jag göra detta med Magnus Krusell som jag tycker otroligt mycket om. Vi kommer att komplettera varandra perfekt, tror jag. Han – den som utstrålar lugn och trygghet. Jag – den lite mer spralliga. Det blir dynamik där – det tror jag.

Så i dag har vi en glaaaaaaaaaad Liselotte! Som dessutom ska ut och ta något glas vin med min fina Renée i kväll.

Alltså – kan livet bliiiiiii bättre?

 

Snor Krusells förslag till avslutningshälsning i dag:

Puss på bäckenbotten!

Liselotte Erndin
lerndin@gmail.com
1Kommentar
  • Eva
    Publicerad vid 20:04h, 02 februari

    Vad roligt! Heja dej, Liselotte! Får lyssna på eran lokalradio via nätet!