Logga in

Register| Forgot Password?

Liselotte Erndin | Nu jäklar kör vi!
15184
post-template-default,single,single-post,postid-15184,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Nu jäklar kör vi!

17 Sep Nu jäklar kör vi!

Vi börjar om nu, hörrni. 

”Börja om från bööörjan, börja om på nytt. Aldrig ska man sööörja tider som har flytt”!

(Ni som kan sjunger med – ni andra bara skakar på huvudet) Haha.

 

I vintras annonserade jag hur jag skulle genomgå behandling enligt alternativa metoder för att försöka besegra min cancer.

Det blev ju inte så. Inte alls.

Av olika orsaker, som vi kanske kommer till vid ett senare, gick jag in i någon slags vägg, kanske en depression – kalla det vad man vill.

Jag tog i alla fall slut och resan tillbaka har varit rätt kämpig.

 

Jag har inte haft någon som helst kraft att ta tag i min läkning. I stället har jag bara blivit sjukare. Min mage har blåst upp som en ballong, diarréerna följt hela mina dagar och tröttheten varit förlamande.

Jag har sökt läkarhjälp gång på gång men inget fel har hittats. Och under tiden har jag fallit djupare och djupare.

 

Tror sjutton det – felet har ju suttit i mitt eget huvud. All sorg, brist på självkänsla och nedstämdhet hamnade till slut i magen.

Vår kropp talar alltid om för oss när det mentala är i obalans – men pga denna obalans kunde jag inte riktigt se det utan sökte felet utanför mig. Ett slags Moment 22.

 

Vi nästlar inte in oss i detaljer här men en vän jag har mycket stort förtroende för fick mig slutligen att inse att allt hänger på mig själv. Ingen kirurg, onkolog eller tarmspecialist i världen har svaren. För anledningen till problemen finns bara hos mig. Läkningen finns hos mig.

Nu har jag åter sökt hjälp utanför den traditionella sjukvården och genast när jag tog det steget försvann det mesta av mina magproblem…

Och när jag nu åter börjar lyssna på min kropp känner jag hur hela den skriker. Jag har ont i nacke, mellan skulderbladen, jag är svullen, stel i leder. Vi kan fortsätta och fortsätta. Min kropp skriker så högt att det nästan är öronbedövande:

TA HAND OM MIG!!!

Och jag har bett om hjälp. Eller rättare sagt – hjälp till självhjälp. Om ni förstår.

 

Från och med nu har jag inlett ett samarbete med hälsocoachen Lisette M Therner. Hon har arbetat fram en 12 veckor lång hälsoplan för att min kropp ska komma i balans och börja läka. Balans. Det är ledordet. Hela jag är i obalans men det kan rättas till.

Planen är tuff. Jag börjar med en reningskur för att rensa ur alla slaggprodukter i min kropp, få i gång en normal matsmältning och rensa lymfsystemet. Nu ska skiten ut, liksom.

Vi kommer att träffas med jämna mellanrum för att justera programmet och för stöd. Och stöd kommer jag att behöva, för detta innebär stora förändringar i mitt liv.

Men jag måste börja arbeta för att bli friskare nu. Och det är bara jag som kan göra det. Inte sjukvården. Ingen annan. Det sitter inom mig och det är jag som måste göra jobbet.

Den inledande kuren – agnikuren – är på tre dagar. Är du intresserad kan du kolla vad det är här: Agnikur  Annars låter du bli. 😉

Därefter fortsätter jag med en reningskur, speciellt anpassad för mina behov,  fram tills Lisette och jag träffas igen om två veckor. Berättar om den senare men vi kan väl säga så här: Det blir inte så många kebab eller vitlöksbröd framöver… Haha.

 

Det blir en utmaning. En underbar utmaning.

För det är dags nu.

Äntligen är jag redo.

Äntligen börjar resan mot förändring och därmed hälsa.

”Börja om från böööörjan, börja om på nytt….”

 

Puss på hjärtat. ♥

 

 

Liselotte Erndin
lerndin@gmail.com
4 Kommentarer
 • Irene
  Publicerad vid 18:11h, 17 september

  Varmt lycka till! Ont i själen gör ont i kroppen. Förutsätter att dina fantastiska läkare kollat av så det inte är någon reumatisk sjukdom, lymfom tiltar ju till immunsystemet och tvärtom. Hoppas du får ro i både knopp och kropp 🙂

 • Ekenäsliv
  Publicerad vid 22:45h, 17 september

  Kära du… <3
  magen är verkligen en kanal till hur vi mår, ganska direkt. Mår själen dåligt visar det sig ganska snart i magen och det ger i sin tur utslag i att huden känns annorlunda och håret likaså…
  Hoppas verkligen det här programmet hjälper dig till din bättre hälsa.
  Jag dricker Aloe Vera varje dag och min mage, huden och håret tackar mig för det. Sen använder jag även Aloe Vera krämer och de är de ABSOLUT bästa jag någonsin haft!
  Va nu rädd om dig och hoppas du får läkning genom detta.
  Kramar Anna

 • Eva
  Publicerad vid 18:51h, 18 september

  Vad inspirerande! Kommer att lusläsa. Luv

 • Janne
  Publicerad vid 09:24h, 19 september

  Vad skönt att du förhoppningsvis har kommit på var felet sitter! Lycka till med den nya behandlingen och hoppas att den hjälper!
  Kram Janne