Logga in

Register| Forgot Password?

Liselotte Erndin | Nu kör vi igen!
15879
post-template-default,single,single-post,postid-15879,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Nu kör vi igen!

18 Mar Nu kör vi igen!

Hej, alla söta människor!

 

Hoppas ni haft en härlig dag i solskenet (ni i Kalmar)!

Nyduschad och fräsch som en nyutslagen nyponros i daggskrud sitter man nu och inväntar morgondagen då det är dags igen. Omgång nummer fem av cellgifter och på tisdag kör vi nummer sex.

 

Minns det här så väl från förra gången. Precis när man är som piggast, precis när man känner att ”Fasen, jag börjar ju likna en människa igen. Nu svänger det ju lite grand om livet” –

– japp, då är det dags för en ny omgång. In i dimman, fröken. 😣

 

Dagen börjar med att jag får åka in lite tidigare för att lämna prover. Undertecknad hade ju givetvis missat att jag skulle gjort det på vårdcentralen i fredags… 🙄 Ja, ni ser – jag har verkligen lyckats att förtränga allt vad sjukvård heter när jag känt mig piggelin.

De ringde i fredags från dagvården och även om jag bedyrade att jag nu mår så bra såååå, så envisades de med att de måste få veta detta genom att kolla mina värden. Först när de vet att vita blodkroppar och allt annat tjosan är okej blandar de ihop den lilla drinken som jag ska dricka med armen.

Så – provtagning. Sen blir det ett läkarbesök igen och därefter antikroppar och cellgifter.

Där har ni min måndag.

♦♦♦

 

Det blev ju aldrig så att jag opererade in en venport eftersom jag var sjuk så nu sa jag att vi testar från gång till gång att ta det via armen.

Problemet är att jag är svårstucken. Det finns egentligen bara en arm och där bara ett eller två kärl att sticka i och de blir rätt irriterade av gifterna, därför planerades en venport.

Men vi får se hur det går. Jag är bara glad om jag slipper trycka in en dosa under huden.

Så – påatt igen! 

I morgon kör vi.

Ända in i kaklet.

Jiiiiihaaaaaaa!

Puss på smultronmunnen! ❤

Liselotte Erndin
lerndin@gmail.com
2 Kommentarer
 • Monica Svallhed
  Publicerad vid 23:06h, 18 mars

  ❤️💪🏻 Du är en positiv kämpe! Nu jäklar kör du över, Herr C!!! 💪🏻🤗❤️

 • Annah
  Publicerad vid 06:19h, 19 mars

  Åh vi är på samma ställe, men olika avdelningar då ju! Å va bra att du hade glömt å ta prov, du påminde mig att jag måste lösa det! Tack snäckan! ❤️❤️❤️❤️❤️
  Vi kör all in – å slår på KO!
  Pösssss