Logga in

Register| Forgot Password?

Liselotte Erndin | Packar för fullt
15343
post-template-default,single,single-post,postid-15343,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Packar för fullt

10 Jan Packar för fullt

Hej på er!

Ja, nu packas det här. Lite svårt eftersom jag inte vet om jag ska vara i kyla eller värme. Hmmm.

Tänker också koncentrera allt till en stor ryggsäck så det gäller att sovra. Med andra ord – att lägga fram det jag vill ha med mig och sedan plocka bort 75 procent av det…

Och ja, jag vet att jag kan köpa bl.a kläder på plats. Men jag har liksom aldrig riktigt fattat det resonemanget. Varför ska jag köpa saker i Indien som jag har här hemma??? Är inte det onödigt?

Vad jag däremot gör är att packa ned en del kläder som jag egentligen inte är så förtjust i. Så dumpar jag det efterhand och kan jag komplettera genom att köpa om jag behöver.

Så nu rullas shorts och koftor till små hårda knyten. Underkläder trycks in i tomma skrymslen och en del böcker jag vill läsa slinker ned.

boken 2

I morgon eftermiddag drar Tony och jag till Stockholm och sover över på hotell eftersom flyget går 12.10 och jag ska vara på Arlanda två timmar innan. Flygresan tar drygt tolv timmar och när jag landar i New Delhi är klockan 05.10 lokal tid (4,5 timmar före).

Där börjar äventyret och nu känns det jättemysigt. En öppen bok som kan fyllas med vad som helst. Jag längtar efter pulsen, lugnet, färgerna, kulturen – maten. Åhh, maten! För en nybliven vegetarian är Indien ett Mekka eftersom en stor del av kosten baseras på grönsaker. Gudars, himmelen vad gott med indisk mat i tre veckor!

 

Så nu ska det sista tryckas ned och sedan ska jag sätta mig ned och bara andas. Kanske unna mig en liten konjak till och med. Eller en stor. Kaaaanske två.

Nästa gång vi hörs är jag framme. Hoppas ni hänger med så att jag har någon att dela med. Det betyder jättemycket för mig att ni finns där. <3 Och jag hoppas på att kunna dela färgstarka bilder, dråpliga anekdoter och nya erfarenheter.

Indien! Ladda! Here I come!!!

 

Puss på nästippen!

Liselotte Erndin
lerndin@gmail.com
2 Kommentarer
  • Janne
    Publicerad vid 22:13h, 10 januari

    Lycka till!

  • eva
    Publicerad vid 12:50h, 12 januari

    Väntar ivrigt på rapport nummer 1! Luv