Logga in

Register| Forgot Password?

Liselotte Erndin | Piggelinig!
15870
post-template-default,single,single-post,postid-15870,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Piggelinig!

15 Mar Piggelinig!

Hej på er!

 

Vad underbart det är att äntligen känna sig piggare! Nu ska jag njuta av piggelinet fram till måndag då det är dags för den tredje omgången cellgifter.

Och när de är avklarade så har jag faktiskt redan kommit halvvägs, hörrni.

Halvvägs! Tjohooooo!!!

 

♦♦♦

Nästa lördag åker vi en snabb tur till Stockholm, hela familjen.

Då ska vi gå på Oscarsteatern och se den här föreställningen:

 

 

Det är förstås långt ifrån optimalt att åka helgen efter min behandling men när biljetterna köptes visste jag inte att jag skulle behöva gå igenom en cellgiftsbehandling.

Och dessutom kan det ju vara så att jag inte blir lika påverkad den här gången. Förra behandlingen sammanföll ju med en infektion så hur mycket av det jag då gick igenom som hade med cellgifterna att göra vet jag ju egentligen inte.

Men oavsett om jag kommer att vara supertrött så ska det bli jättemysigt att åka iväg på det här alla fyra. Det blir inte så ofta att vi gör det längre nu när grabbarna är så stora.

(Alex är 16 och Charlie fyller 20).

 

♦♦♦

 

Och i går, hörrni – i går fick jag äntligen dra i gång min kör Team Liselotte!

Det är baske mig den bästa medicin man kan få! Att stå framför 180 förväntansfulla och supertaggade sångare är helt magiskt och man glömmer såväl cancer som ryggont eller vad det nu är.

Helt underbart! 😍

 

♦♦♦

 

Nu ska jag ta och pilla i mig en liten tablett. Den enda medicin jag äter nu är en som skyddar njurarna och jag är så glad att jag slipper peta i mig fler.

 

Ha en alldeles fantastisk torsdagkväll och

Puss på skuldran! ❤

 

Liselotte Erndin
lerndin@gmail.com
1Kommentar
  • Monica Svallhed
    Publicerad vid 19:22h, 15 mars

    ❤️🎶🎤👏🏻💪🏻♥️