Logga in

Register| Forgot Password?

Liselotte Erndin | Reser till okänd destination…
15634
post-template-default,single,single-post,postid-15634,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Reser till okänd destination…

06 Feb Reser till okänd destination…

Goder måndagskväll!

 

”Jag vill att du packar en väska”, sa fina maken i förmiddags.

”Packa för att vara borta i två nätter och ta med något som du kan ha på dig för en middag på kvällen”. ”Och så bör du gå och lägga dig vettigt i kväll”, tipsade han och log hemlighetsfullt.

Ooooooooo – vad spännande! 50-årsdagen infaller i morgon och det betyder tydligen att jag inte får ligga och dra mig i sängen…

Som tur är känner mig min bättre hälft så bra att han åtminstone förvarnar mig om att packa. Jag tycker nämligen INTE om att bli så överraskad att jag inte ens själv får bestämma vad jag ska ha på mig. Men det vet han så han gör det så bra, så bra. 😀

Jag har ingen som helst aning om vart vi ska och det spelar heller ingen roll. Om det så bara är mys i torpet så blir det jättebra.

Eller – näää – där ljög jag, kände jag. Nåt annat än torpet vore nog roligt – haha.

Men annars kvittar det – det är ju grejen att han har fixat något som är så härligt. Att få känna sig uppvaktad och speciell. Och det är han så otroligt bra på, min Tony. ♥

Så oooooooo – vad detta är spännande!

Är för övrigt på ett osedvanligt härligt humör i dag.

Som ni vet har jag ju satt igång med Operation Komma i Form. Och i dag känner jag för första gången sedan starten att jo, jäklar! Här har man nog tappat någon centimeter runt trinda magen.

Jag känner mig lätt, energifylld och lite smalare. Underbar känsla! Jag bryr mig inte om vågen – är så trött på detta fokuserande på kilon – utan det viktigaste är hur det KÄNNS. Och just nu känns det alldeles förträffligt, må jag säga. Känner mig lite härligt snygg så där.

Det lär väl visserligen raseras nu när jag ska fira i ett par dagar men vad tusan – sedan är det bara påatt igen. Torsdag kväll träffas gruppen och då lär jag väl få slita bort de här dagarna som kommer nu.

Så – nu hörs vi inte på ett par dagar, älskade vänner. Nu ska jag fylla 50 och ha myyyyyyyyyyysigt! Men först ska jag ut och hämta min födelsedagskonjak på Systemet!

Tjing tjong hallonfjong och Puss på hakan! ♥

 

Liselotte Erndin
lerndin@gmail.com
2 Kommentarer
  • Anneli Lundström
    Publicerad vid 17:01h, 07 februari

    Grattis 🎉 🎁 🌹 🌷 😍 Önskar dig en härlig födelsedag 🎂

  • Eva
    Publicerad vid 09:09h, 10 februari

    Vilken härlig karl du raggat upp! Jag vill oxå bli överraskad . Ofta!