Logga in

Register| Forgot Password?

Liselotte Erndin | Så tacksam att rösten är tillbaka!
15587
post-template-default,single,single-post,postid-15587,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Så tacksam att rösten är tillbaka!

01 Dec Så tacksam att rösten är tillbaka!

DECEMBER!!!

Tillsammans med maj är det här min absoluta favoritmånad. Jag är ju ingen vän av värme och speciellt inte klimakterievärme – haha! så jag har inga problem med kyla.

Jo, jag skulle gärna ha ljusare dagar men man kan ju liksom inte få allt – eller hur? Och jag älskar alla stjärnor och ljusstakar i fönstrena och dekorationerna inne i stan, något Kalmar är mycket bra på.

Så – julefrid är Liselottetid o jag myser rejäääält på`att nu! 🙂

I går hade Joyvoicekören den sista ordinarie repkvällen för den här terminen.

Tänk – det har redan gått tolv veckor sedan jag stod på trappan och – nervös som en spattig gnu – tog emot 200 nyfikna sångare!

Och jag är så tacksam att strålningen funkade på de tumörer som störde min röst. Nu sjunger jag som innan och tror att rösten faktiskt är starkare än någonsin. Jag är oerhört tacksam för det och vill just nu sjunga för hela väääääärlden! ♥♥♥

På onsdag har vi vår konsert i aulan på Jenny Nyströmskolan. Kl. 20.00, biljetterna kostar 100 kronor och du är sååååå välkommen!

Jag är så stolt över varenda kördeltagare och när vi sätter i gång vårterminen hoppas jag att vi blir ännu fler! Är du sugen på att börja är konserten ett jättebra tillfälle att kolla/lyssna på oss! 🙂

Har i dag suttit och tragglat med en text. Jag, som normalt har väldigt lätt för att lära in texter, har hållit på att bli gaaaaaaaalen!

lattext

 

Vi kommer att sjunga ett gäng låtar och bland annat den här, där jag själv är solist.

Under hela hösten har jag tjatat på kördeltagarna om att lägga ifrån sig textpapprena eftersom jag är allergisk mot att läsa innantill på scenen, så texten måste in om jag så ska hamra in den med spikklubba! (Ja, min familj avskyr nog den där låten vid det här laget… 😉  )

Men, som sagt, min röst lyder mig igen, jag älskar att sjunga, så vad sjutton har jag då att klaga över egentligen?

Nä, just det – ingenting.

Så på att igen. Snart SKA den sitta så min kör slipper skämmas för mig – haha!

 

Puss på stämbanden!♥

Liselotte Erndin
lerndin@gmail.com
3 Kommentarer
 • Eva
  Publicerad vid 09:49h, 02 december

  Jag blir så jäkla glad av att läsa din blogg – precis den kolsyra man behöver för att kicka igång en gråmulen decemberdag när man egentligen helst skulle vilja dra täcket över huvudet igen. Innan jag läste kände jag att det fanns tusen saker att klaga på – nu skakar jag av mig hela rasket och koncentrerar mig på det som är kul! Julfest med jobbet ikväll, till exempel.

  Glad december!

 • Nick
  Publicerad vid 22:21h, 07 december

  Meditation är vägen till att läka även fysiska åkommor. Även oxygen treatment, one minute cure.

  joyofsatan.org
  exposingchristianity.org
  https://exposingthelieofislam.wordpress.com/
  http://www.666blacksun.net/

 • Eva
  Publicerad vid 15:38h, 09 december

  Extremt stark krönika om julfylla idag! Så bra att du berättar om elöndet. Jag skriver här för jag vill att fler som läser din blogg ska våga ge sig till känna och iallafall trycka dit ett litet ”gilla”. Det är inte farligt – bara Liselotte ser eran mejladress!
  Hejdå