Logga in

Register| Forgot Password?

Liselotte Erndin | Sång, behandling, tävling och Anna!
15061
post-template-default,single,single-post,postid-15061,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Sång, behandling, tävling och Anna!

04 Feb Sång, behandling, tävling och Anna!

Goder afton, goder afton, båd herre och fruuuuuuuuuuuuu!!!!! (sjunges med glaaad stämma!)

Sitter här i min gosoffa och är lite trötter. Lite sliten. Det har ju, som bekant varit lite mycket på sista tiden.

I morse skuttade (jo, faktiskt – skuttade) jag upp vid halv fem på morgonen eftersom jag skulle vara med i bakgrunden under P4 Kalmars morgonprogram. Jag satt alltså bara med för att få en inblick i programformen och i sidekickens roll, som alltså ska bli min måndagar och tisdagar från och med den 2 mars.

Det var spännande att vara med men sååååå svårt att vara tyst! Att inte ge sig in i diskussioner och tycka! Längtar verkligen tills det blir skarpt läge för mig. Jag är inte riktigt gjord för att bara sitta bredvid och hålla munnen stängd – haha!

Jag har, överhuvud taget, så mycket jag längtar efter nu.

Dels alltså nya sidekickjobbet.

Dels skrivarkursen om två och en halv vecka. Det finns förresten platser kvar och jag tänker nu ge alla chansen att vinna en av de platserna. Värde 2 495:-

Jag lägger en länk till information om kursen Skriv Av Hjärtats Lust HÄR.

Ta chansen! Du väljer själv om du vill vara med båda dagarna och om du vill sova över. Skicka ett mail eller sms så är du med och tävlar! Kontaktinfo finns i länken. Eller skriv ditt namn i en kommentar här nedan. Lycka till!

Dessutom längtar jag till att sätta i gång med Körkampen. Jag är med i härliga, superduktiga Anna Rydells kör Länsförsäkringar och vi har vår första repetition på söndag. Totalt tävlar sex körer på Sandra den 7 mars och det ska bli sååååååå kul att vinna!!!

Men först har vi en helg. På lördag fyller jag ååååååår, kära vänner.

Ni läste ordentligt, va?

Jag fyller åååååååår! På lördag. Minst 48.

Jag har önskat mig – inget. I alla fall inget man kan köpa.

Barnen har jag till och med förbjudit att köpa något. Däremot har jag bett dem att skippa datorn och bara vara med mig. Att vi är tillsammans. Tonys dotter med tillhörande bebis i magen och hennes man kommer så det blir mys för hela slanten. Bästa presenterna, med andra ord.

 

Och på fredag, hörrni. På fredag kommer min Anna!

Japp – min osteopat-Anna! Då ska vi köra en omgång igen. Och jag kan fylla på här på bloggen med lite mer info och fler tips.

Så – det är mycket att se fram emot nu för er Erndinska.

Livet är allt bra gött, hörrni. Och nu ska här skrivas krönika!

Puss på lårbenshalsen och glöm nu inte att vara med i utlottningen av min inspirationskurs Skriv Av Hjärtats Lust!

Tjingeling!

 

Liselotte Erndin
lerndin@gmail.com
2 Kommentarer
  • Kim
    Publicerad vid 23:11h, 04 februari

    jag vill vinna och komma på kursenn 🙂

  • Mia Yvsäter
    Publicerad vid 18:47h, 05 februari

    Jag är gärna med och tävlar ☺