Logga in

Register| Forgot Password?

Liselotte Erndin | Ska besöka mina tidigare liv…
15325
post-template-default,single,single-post,postid-15325,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Ska besöka mina tidigare liv…

12 Nov Ska besöka mina tidigare liv…

Hej på er, gullfisar!

Åhhh, vilket underbart väder vi har! Den tolfte november och solen värmer i ansiktet. Heja, heja växthuseffekten, eller vad det nu är! Haha!

Jag i sol

Har haft lite jobbigt med jetlag efter New York och sovit som en krasslig kråka. Det verkar bli värre med åren det där. Den här gamla hulda kroppen får svårare och svårare att ställa om sig. Men i morgon hoppas jag på att vara fit for fight igen eftersom jag knappt sovit i natt och troligen stuuuuuupar i säng snart…

I morgon bitti ska jag träffa Lisette, min hälsocoach.

Det behövs. Jag känner att jag har tappat fokus den senaste tiden när det gäller maten. Jag äter fortfarande vegetariskt men har slarvat med både bröd och pasta. Att det skulle bli så i New York var väntat men det har hängt med hem. Jag har heller inte följt mina tider och druckit mina juicer lika bra som innan. Så det blir bra med en träff med henne nu för lite coachning om vad jag kan behöva för att ta mig vidare.

Och i morgon, hörrni sörrni – då flyger jag till Stockholm. För på lördag/söndag blir det spännande grejer, minsann.

Jag ska då träffa en kvinna – Pauline från England. Hon är i Värmland och håller kurser och jag ska få en timmes guidning tillbaka till tidigare liv. Jo då. Det ska bli sååååå spännande vad som ska komma fram. Händelser från tidigare liv kan ge en vägledning om varför vi är det vi är i dag och ge många svar. Jag hoppas verkligen att det fungerar. Ni ska få rapport sen, jag lovar.

Pauline bor hemma hos en kvinna, Laila, som hjälpt mig att få reda på en del saker från min barndom. Eller, rättare sagt, hon har kunnat bekräfta vissa händelser som jag misstänkt har ägt rum. Så det blir en underbar helg full av andlighet och förhoppningsvis spännande upplevelser.

Sen tar jag tåget hem på söndag kväll. Jag valde det i stället för att flyga eftersom jag förmodligen har en del saker som behöver landa. Och då är det fint med några timmar helt för mig själv.

Jag flyger i morgon kväll och sover hos min vän Biljana och så drar vi tillsammans till Laila och Pauline på lördagen. Åhhhhh, vad härligt! Och för er som inte känner Biljana så är det hon till höger.

För lite så där har vi det när vi inte rotar i gamla liv! Typ. Bilden är tagen i Paris för knappt två år sedan. Oj, oj, oj…

Säg hej till Bilja allihopa! Hej, hej!

 

LiBi

 

 

Fick förresten ett mail i dag, från det ena till det tredje. Från en journalist på hälsoportalen Netdoktor.

Hon skulle skriva en artikel om Follikulärt lymfom och hade hittat min blogg på nätet. Nu undrade hon om hon fick göra ett reportage om mig. Och det kan hon väl få?! Jag är ju liksom inte den som är den, jö. 😉

Kul att min blogg hittas för den som söker och kan jag bidra med mina erfarenheter gör jag det meeeer än gärna. Alltid lika intressant att själv bli intervjuad också, eftersom det normalt är jag som står för den biten. Hon får ett ja i morgon, om ingen av er hojtar till och har dåliga erfarenheter från Netdoktor.

 

Så – fullspäckad helg och förhoppningsvis lite pepp från Lisette i morgon.

Det blir bra, det här, hörrni.

Riktigt bra.

Hoppas ni får en riktigt, riktigt härlig helg!

Puss på ögonfransen! ♥

Liselotte Erndin
lerndin@gmail.com
Inga kommentarer

Sorry, the comment form is closed at this time.