Logga in

Register| Forgot Password?

Liselotte Erndin | Skrivarkurs på gång!
14906
post-template-default,single,single-post,postid-14906,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Skrivarkurs på gång!

29 Dec Skrivarkurs på gång!

Åtminstone ett par dagar, tills det är dags för nyårsafton. Antar att en hel del av er ändå tagit ledigt de här dagarna för att få en sammanhängande semester.Hur som helst – jag hoppas att ni har haft en underbar jul. Underbar. Att ni fått ta det lugnt i det som ni valt att lägga in i begreppet jul, vare sig det handlat om släktbesök, ensamhet eller inga jultraditioner alls. Jag hoppas att ni mått bra och fått ta ett steg tillbaka och hämta lite ny energi.

Själv har jag både umgåtts, traditionerat för fullt och dragit på mig en seg förkylning.

Men just nu sitter jag vid datorn med underbara planer för 2015.

För just 2015 ska bli ett fantastiskt år. Dels när det gäller att satsa på det jag älskar – att skriva. Och här kommer jag att utveckla denna gåva till att innefatta kurser.

För jag har sett hur många som vill skriva men tror sig inte kunna. Jag vet också att det finns de som kan men som inte hittar formen att göra det. Och så finns det de som hittat sin egen form men helt enkelt inte får ändan ur vagnen. Känns det igen, kanske?

 

Jag säger – alla kan skriva. Alla. Precis alla.

Det gäller bara att hitta sitt eget språk. Sitt alldeles egna sätt att uttrycka det man vill – vare sig det gäller att skriva ett mail till chefen eller att författa en hel roman.

Men vi vet ju alla hur svårt det kan vara. Bara att börja. Att få ned de där första meningarna. Eller hur?

Hur vi sätter upp hinder. Kanske grammatiska – att man inte är säker på grammatiken. Kanske för att man fått höra att man skriver dåligt? Kanske för att helt enkelt självförtroendet saknas, tron på att man har något att bidra med.

Där vill jag inspirera. Där vill jag lyfta, stötta, ge tips och lärdom. Där vill jag ge verktyg och hjälpa till att hitta det där egna språket.

För alla kan skriva. Precis alla.

 

vintage-reservoarpenna-1_21147977

 

Den 21-22 februari kommer jag därför att hålla kursen ”Skriv Av Hjärtats Lust”.

Jag bokade i dag vackra Ljungnäsvillan här utanför Kalmar för den helgen. En herrgårdsliknande skönhet med havet och ängar som närmaste granne.

Under två dagar kommer jag där att hålla en kurs i skrivande –  fullproppad med inspiration, tillåtna drömmar och en himla massa berättarlust!

Där ska vi läsa texter. Där ska vi berätta. Där ska vi hitta lust och vilja att få på pränt just det där vi önskat men inte vågat/kunnat/hunnit. Där ska jag proppa deltagarna fulla med inspiration, glädje, nya kunskaper och trygghet i den egna förmågan. Att skriva är inte svårt – att skriva är lust! Jag har 25 års erfarenhet från att hitta vägen till artiklar, bloggar, krönikor, dikter, låttexter m.m och nu vill jag dela med mig! Som jag längtar!!!

Så om du – eller någon i din närhet – känner att det här låter som en toppenhelg, hör av dig. Antingen här, via facebook, till min mail eller per telefon.

Jag håller precis på att bygga en hemsida och lägger snart även ut ett event om kursen på Facebook. Så mer info kommer. Även kurser på distans är på gång för den som hellre vill det. Men vill du vara säker på en plats under helgkursen – jag vill inte att vi blir för många eftersom jag vill vara säker på att hinna ge alla den feedback man behöver – så hör av dig snart!

 

Skriv Av Hjärtats Lust!

Start: 21/2 kl. 13.00 Dagen inleds med lunch

Slut: 22/2: kl. 16.00

Plats: Ljungnäsvillan, Rockneby (strax norr om Kalmar)

Pris inkl. måltider, övernattning samt kursmaterial: 2 495:-

 

Mail: liselottedahlberg@tele2.se

Tel: 070 – 218 07 49

 

Puss på skrivklådan!

Liselotte Erndin
lerndin@gmail.com
Inga kommentarer

Sorry, the comment form is closed at this time.