Logga in

Register| Forgot Password?

Liselotte Erndin | Stockholm och illamående
15894
post-template-default,single,single-post,postid-15894,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Stockholm och illamående

27 Mar Stockholm och illamående

Helloj!

Har haft en jääääättefin helg i Stockholm med familjen!

Det är så mysigt att göra det här alla fyra – förmodligen är det en av de sista utflykterna vi gör tillsammans. I sommar flyttar Charlie för att gå på högskola och därmed är han ju sas ”utflugen”. Det är en märklig känsla som jag inte riktigt har låtit ta plats än… Att han lämnar. Att en epok är över…

Men nu njöt vi av god mat och en Henrik Dorsin som spelade inte mindre än nio (!) roller. Den mannen är ju heeeelt sanslös! Och det var så roligt att ta med killarna på en sån här föreställning. Vi har ju åkt både hit och dit men det var första gången vi var på en liknande show/musikal och det var så kul att ge dom det.

Vi har ju verkligen haft förmånen att kunna ge våra killar så mycket i form av upplevelser. De är beresta och har haft förmånen att möta människor och platser på jorden många inte har möjlighet till. Men av någon anledning har vi inte sett mycket teater så därför var det extra kul att ta med dom den här helgen. Och eftersom Henrik Dorsin är en liten idol var det inte svårt att få med dom…

Älskar de här resorna tillsammans – inte minst för att man ofta kommer så nära. Här hemma är det ofta så att varje tonåring är instängd på sitt eget rum. Och på grund av det bokar vi numera ett eget rum åt dem. Tony och jag i ett – och Alex och Charlie i ett, gärna med två enkelsängar.

Men vad händer? Oftast detta. Att alla hamnar i VÅR säng…

Älskart!❤

 

Förra veckans onsdag, torsdag och fredag var – ja, hur ska vi uttrycka det – hemsk? Ja, det är ett bra ord.

Jag var heeeeelt utslagen dessa dagar. Onsdagens körövning gick bra då Tony var med och skötte allt kringarbete men FASEN vad dåligt jag mår dessa dagar. Jag sover, äter, går på toa och – sover.

Har också mått väldigt illa den här omgången. Jag hade fått en karta med illamåendetabletter men eftersom jag ville vara säker på att ha några kvar i Stockholm sparade jag på dom.

Och att må illa timme ut och timme in – det är fasen vidrigt! Försökte att äta lätt, fräsch mat. Mycket frukt och grönsaker, vattenmelon. Testade lakrits. Att äta små portioner men oftare. Inget hjälpte.

Så nästa gång ska jag ha en stoooor karta tabletter med mig därifrån för en illamående Liselotte är inte kul att leva med – jag lovar… 😩 😩 😩

♦♦♦

Om ett par veckor är det dags för röntgen för att se att tumörerna krymper som väntat. Jag går och känner efter på mina knölar på halsen och än har jag väl inte märkt någon stor förändring.

Tänk om de inte har krympt?

Tänk om cellgifterna inte funkar?

Tänk om…

Nä. Inte så. Allt är bra. Behandlingen fungerar.

Eller hur? 😳 

 

Liselotte Erndin
lerndin@gmail.com
10 Kommentarer
 • Eva
  Publicerad vid 19:30h, 27 mars

  Klart som f-n den fungerar! Nu har jag gått med i en internationell facebook-grupp för folk med follikulärt och där dräller det av såna som blivit behandlade i både tre och fyra omgångar med olika typer av cyto. Klart upplyftande läsning. Luv

  • Liselotte Erndin
   Publicerad vid 22:23h, 27 mars

   Jag är också med i nån sån grupp men blir så jäkla trött på att läsa om den här sjukdomen! 😝

   • Eva
    Publicerad vid 08:35h, 28 mars

    Agree. Jag är också trött på både sjukdom och facebook-.tråd, men har dolt den och kollar bara nån enstaka gång. Tycker ändå det är bra att se att de flesta verkar må alldeles utmärkt. När kommer din bok, förresten?

  • Elisabet
   Publicerad vid 18:50h, 30 mars

   Låter som en intressant grupp för mej , är dålig på engelska men läsa klarar jag…vad heter gruppen? Måste man ansöka om medlemskap?
   H, Elisabet med follikulärt lymfom

   • Liselotte Erndin
    Publicerad vid 18:58h, 30 mars

    Sök på fb på Non Hodgkins lymfom/lymphoma så kommer det massor olika!

   • Eva
    Publicerad vid 16:02h, 01 april

    På Facebook finns ”Living with follicular lymphoma” . Sluten grupp. Mest amerikaner, men även en och annan svensk. Har massor av medlemmar och fick en del uppmärksamhet nyligen eftersom Facebooks chef i Europa, en kvinna runt 45, gick ut med att hon fått FL och hjälpte australiensiskan som startat gruppen med råd och då om hur man bäst fixar med en facebookgrupp.

  • Elisabet
   Publicerad vid 18:52h, 30 mars

   Va mysigt ni har haft i storstan! Tufft att du orkar vara igång trots illamående 😉 se till att få en hel stor buuurk med piller mot illamående nästa gång. Hatar illamående, nästan värre än smärta….

 • Irene
  Publicerad vid 20:37h, 27 mars

  Det är klart behandlingen fungerar!! Tänk inte ens tanken om nåt annat. Det tar väl ett tag innan den biter, finns väl en anledning till att du har hälften kvar att klara av! Och hur det ser ut inuti kan du ju inte känna på utsidan, kan ju vara att insidan är helt rensad nu, eller hur? Läste nånstans, kan tyvärr inte ange källan, att cellgiftsbehandlingar biter bättre på positiva personer än på personer som deppar ner sig. Det tror vi på 😀

  Pepp-hälsningar 💕💕💕

  • Liselotte Erndin
   Publicerad vid 20:54h, 27 mars

   Tack! Det sistnämnda är jag 100 procent övertygad om! 👍🏻
   Jag menar att jag KAN ju känna ett gäng av mina tumörer på halsen. De sitter så ytligt där. Och det är dom som fortfarande är rätt stora, där kan jag jämföra.
   Tack för gött pepp! 💖💖💖

 • Monica Svallhed
  Publicerad vid 22:17h, 27 mars

  ❤️ Vår kämpardrottning kämpar vidare ❤️💪🏻