Logga in

Register| Forgot Password?

Liselotte Erndin | Var är Tröttmonstret?
15830
post-template-default,single,single-post,postid-15830,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Var är Tröttmonstret?

21 Feb Var är Tröttmonstret?

Har nu två grabbar här hemma med värsta influensan…

Jo då. Alex kom hem från skolan i fredags och har sedan dess legat fullständigt däckad. Och nu är det dags för Charlie som i morse hade en temp på 39,6. Tjoflöjt, hörrni.

Fick skarpa tillsägelser på sjukhuset i går att ringa direkt jag känner några som helst symptom så skulle jag få någon superdupermedicin för att försöka stoppa det. En sån kraftig influensa är inte vad min kropp behöver just nu.

De håller sig mest på övervåningen, stackarna, eftersom de vet hur läget är. Men mammahjärtat vill ju gärna pyssla om dom, hur stora dom än är… men jag håller mig undan.

Än så länge mår jag dock bra så håll tummarna! Här tvättas händerna i tid och otid, kan jag lova. Och jag petar inte näsan ett enda dugg, ens i smyg! 😝 😝 😝

Hade idag ett möte med landstingets oppositionsråd, Christer Jonsson (C). Han ville höra om mina upplevelser av vården och jag tycker det var ett bra samtal. Han skulle föra mina synpunkter vidare till den högre ledningen och det är ju där de bör hamna om någon förändring ska ske.

Och vet ni – än så länge har inte Tröttmonstret hittat hit. Optimist som jag är tänker jag att han kanske inte gör det den här gången? Jag kanske är Tröttmonster-immun nu? Eller så är han också rädd för influensan?

Tänker mig att Tröttmonstret ser ut ungefär så här…

 

Och så tänker jag ÄNNU mer positivt.

Vi skulle nu ha befunnit oss i Goa i Indien. Vi fick ju ställa in resan på grund av min behandling och var rätt besvikna över det.

Men tänk om vi åkt och barnen hunnit få med sig smittan och blivit sjuka hela vistelsen där nere? DET hade varit muntert! Så den så utskällde Herr Cancer kanske besparade oss både pengar och en förstörd semester? Om man nu ska tänka positivt, alltså. 😉

 

Allt har en mening, även om man inte alltid ser det först…

Kram på er alla friska och sjuka! ♥

Själv ska jag sjunka ned i OS-soffan med Anja och Jessica. Tycker det är osedvanligt vänligt att sända OS just nu, då jag mest tar det lugnt. Kan vi säga att det håller på till typ – juli?

 

PS. Uppmuntrande kommentarer här på bloggen är ENORMT avskräckande för influensabacellusker! Har jag hört. 😉

Liselotte Erndin
lerndin@gmail.com
3 Kommentarer
 • Gisela Wagler
  Publicerad vid 19:15h, 21 februari

  Heja dig 😍

 • Lotta
  Publicerad vid 19:55h, 21 februari

  Håller tummar och tår att baciluskus håller sig borta 😗💞

 • Eva
  Publicerad vid 20:04h, 21 februari

  Schas flunsabasilusker, schas!! Kram Liselotte,😘😍