Logga in

Register| Forgot Password?

Liselotte Erndin | Världens skönaste bloggläsare!
15625
post-template-default,single,single-post,postid-15625,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Världens skönaste bloggläsare!

04 Feb Världens skönaste bloggläsare!

Gooooooood lördag på er!

 

Alltså – det finns människor och så finns det människor!

Hittade världens underbaraste kuvert i brevlådan i fredags. Ett sånt där mysigt litet vitt med handskriven adress, ni vet. Så att man blir nyfiken på vem det kan vara som skickat ett personligt brev? Och lite spännande ”bulligt” var det dessutom.

Det visade sig komma från en vän som jag faktiskt aldrig träffat.

Hon hittade min blogg för några år sedan när hon själv blev sjuk i samma cancerform som jag och sedan dess har vi skrivit till varandra – peppat, stöttat, förbannat och garvat.

Båda har rätt stor självdistans och galghumor och hon är helt enkelt förbaskat skön, så det har varit underbart att ha kontakt med henne. (Eva är dessutom en av få som vågar kommentera här på bloggen – haha)

Och – i fredags slog hon alla rekord i hur skön en människa kan vara! För det här låg i kuvertet:

Amen – ni fattar hur GO hon är, va? Jag både skrattade och grät en skvätt och blev riktigt, riktigt rörd över att en människa som aldrig ens träffat mig tar sig tid och råd att skicka nåt sånt.

TACK, Eva! Denna konjak skall icke lämna min sida utan fukta min 50-åriga strupe under heeela födelsedagen! 🙂 Och endera dagen skola våra vägar mötas och en bägare svingas i cancersysterlig trivsamhet!

I övrigt vaknade jag i dag till en jättehärlig artikel i Barometern. Journalisten Ia Sellerberg har lyckats fånga mig jättefint och jag ääääääälskar denna bilden med mig och Tzatziki som pryder framsidan! Tagen av bästa Johanna Eriksson.

Vill du läsa hela artikeln i Barometern så kan du göra det HÄR.

Nu ska jag ladda mentalt för träning i eftermiddag. Träningsvärken har börjat ge sig och nu är det nya tag.

Sen blir det till att duka fram 70-talsmys med räkor för i kväll börjar ju Mello! Tävlingen alla älskar att hata – haha!

Jiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhaaaaaaaaaa!

 

Ha nu en FANTASTISK helg och puss på ögonfransen! ♥

 

 

 

 

Liselotte Erndin
lerndin@gmail.com
2 Kommentarer
  • Monica Dahlberg
    Publicerad vid 17:10h, 04 februari

    Puss på dej själv fina Liselotte.Snart fyller du år,då du.KRAM😍

  • Eva
    Publicerad vid 09:07h, 10 februari

    Haha – du är värd en konjak eller två. Din blogg betydde allt när jag själv gick igenom cyto-eländet. Ha en riktigt bra födelsedag! Luv