Logga in

Register| Forgot Password?

Liselotte Erndin | Vilken födelsedagsvecka!
15639
post-template-default,single,single-post,postid-15639,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Vilken födelsedagsvecka!

13 Feb Vilken födelsedagsvecka!

Vilken vecka!!!

 

Sitter här och smälter veckan som gått. En underbar vecka som fått mig att bestämma mig – jag kommer att fylla 50 varje år!

Ni vet ju att jag skulle i väg för att fira 50-årsdagen och så blev det. Klockan sex på morgonen väcktes jag med sång och paket för att därefter snabbt som attan dra ned mot tåget.

Första klass med smörgåstårta, champagne, blomma och ja, jag vet inte allt.

Men jag hade fortfarande ingen aning om vart jag skulle…

 

 

Det visade sig dock att slutdestination var – Florens!

I ett av de vackraste rum jag någonsin sett – finns inte en chans att jag kan återge det i bilder – så checkade vi in.

Blommor och mousserande på rummet. Bord bokat på världens härligaste restaurang – ja, ni inser. Det var en mycket glad Liselotte som slocknade i den vackra sängen den kvällen…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagen efteråt (efter en låååååååång sovmorgon) gjorde vi stan och blev förälskade som vi alltid blir i Italien. Gränderna, dofterna, en Trattoria i varje liten öppning. En underbart romantisk stad som jag väldigt gärna stannat lite längre i.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

När vi kom hem på torsdagskvällen mötte oss världens finaste grabbar med välkomstdrink, ballonger och serpentiner. De hade bakat kaka och pysslat såååå inför att vi skulle komma. Världens bästa söner!!!

Och där trodde man ju liksom att det hela var klart. 50-årsdagen var över och vi har ju vår resa i april. Jag hade fått blommor och presenter från människor som inte kunnat fira mig på födelsedagen så jag hade, helt ärligt, inte en TANKE på att det skulle bli mer…

På lördagen var jag rätt trött och hade placerat min hulda 50-åriga kropp i soffan framför Netflix. Småslumrade och hade det allmänt gött. Men det var det snart slut med…

Först får jag syn på Tonys son Pontus och hans familj som väller in genom dörren. De bor i Stockholm så jag blev liiiiiite förvånad. Men glad förstås. Och tänkte att det var allt…

Sen dröjer det inte länge förrän kära svärmor och svärfar från Nässjö syns utanför fönstret. Men vad sjutton???

Så det var upp från soffläge och jag fick veta att vi skulle ut och äta middag men först skulle vi till puben Pipes och ta en öl.

Och där – där står ett helt JÄKLA GÄNG med vänner som vrålar Happy birthday!

Jag lovar – jag var i fullständig, härlig, skrattgråtande chock!

 

Sen blev det party, vill jag lova. Tony hade fixat cateringmat, dricka – lyckats dra ihop långbord och dukat (han och ett par till smet från Pipes utan att jag märkte det).

Alltså, vilken UNDERBAR kväll!

Och delar av min underbara kör hade spelat in den mest fantastiska grattisvideo. Vill du kan du se den HÄR.

Festen pågick till låååååångt in på småtimmarna och det dansades på stolar (Tony hindrade mig från att dansa på bordet… 😉 ) och det sjöngs schlager och ABBA så det stod härliga till. (Bilder från dessa sena timmar är dock starkt censurerade! Det räcker med att de här nedan är suddiga – haha)

 

Kvällen var heeeelt underbar och jag är nu överfull av glädje, kärlek och tacksamhet till alla som bidrog och som lyckats hålla detta hemligt.

Vilken vecka! Nu behöver jag semester – man är ju liksom inte 49 längre. 🙂

Puss i mungipan!

 

Liselotte Erndin
lerndin@gmail.com
1Kommentar
  • Eva
    Publicerad vid 09:48h, 23 februari

    Usch, idag var en sån dag när jag behövde läsa ett knippe inlägg på din blogg för att få upp ångan. Men efter att ha plöjt din födelsedagsvecka en gång till känner jag mig på banan igen. Glad. Livet är bra. Luv!