Logga in

Register| Forgot Password?

Liselotte Erndin | Om oss
13396
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13396,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Om oss

Livslust – vad är det?

För mig är det att följa mina drömmar. Att utnyttja hela min potential och hitta det som är just mitt kall. Men även att våga bryta mönster, pröva nya vägar och att ha modet att misslyckas i bland.

Jag är journalist med 25 års erfarenhet från yrket. Jag har arbetat inom dagspress, som frilansare och på senare tid – även inom radio.

Jag har skrivit det mesta – grävande reportage, krönikor, nöjesreportage, nyhetsartiklar – och bloggar. Men även låttexter, dikter och skönlitteratur.

I dag är jag fortfarande verksam som skrivande journalist men har även gått över till att inspirera andra. Därför har jag bland annat nyligen startat skrivarkursen ”Skriv Av Hjärtats Lust” eftersom jag är övertygad om att alla kan skriva men att många tycker det är svårt att hitta Ordet. Viljan finns – och oftast finns den där texten inne i huvudet – men hur får man ned den på papper?

Jag håller också föredrag. Där delar jag med mig av mina erfarenheter kring hur man hittar vägen från hopplöshet till att leva sin dröm. Hur vi alla har ett val och hur drömmen kan bli din – bara du vågar önska den på riktigt.

Du kan engagera mig som moderator, konferencier, boka en workshop i ”Skriv av Hjärtats Lust” eller bara som – inspiratör! För där är mitt kall. Att inspirera andra att hitta sin potential, sin dröm.

2009 drabbades jag av cancer. En upplevelse jag delar med allt för många. Min sjukdom visade sig vara kronisk och den insikten fick mig att ge upp. Utåt var jag positiv men inom mig hade jag tappat all framtidstro och kände att planer var meningslösa. Jag skulle ju ändå inte bli gammal.

Vägen tillbaka gick genom kurser i självutveckling och i dag kan jag säga att jag lever min dröm. Här och nu med stora, bubblande planer för framtiden.

I dag har känslan av hopplöshet bytts mot – Livslust!

Vill du också inspireras? Jag skräddarsyr efter ditt, eller ditt företags, behov.

Välkommen att höra av dig!

Liselotte